Prywatny import Flagmana. Mantaray Elite Feeder 4,3 cw 130 g. Wędka zapakowana pancernie w dwie tuby. Pierwsze wrażenie to niesamowita lekkość.
Zamawiales z ukraińskiego sklepu ?
Mam i ja...spóźniony prezent na gwiazdkę z Ravena. Cała transakcja przebiegła jak dla mnie dość denerwująco, ale opłacało się poczekać . Korumy Barbele już czekają na podłączenie nawijaków .
Cytat: fishunter1990 w 24.01.2018, 18:37Mam i ja...spóźniony prezent na gwiazdkę z Ravena. Cała transakcja przebiegła jak dla mnie dość denerwująco, ale opłacało się poczekać . Korumy Barbele już czekają na podłączenie nawijaków .Czemu denerwująco?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Cytat: magister82 w 24.01.2018, 23:14Zamawiales z ukraińskiego sklepu ?Też jestem ciekaw gdzie i jak kupowałeś Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Przyszło z Ravena.Mini ikra i duża ikra. Na pokrywce położyłem obok siebie. To może być wiosenny kiler! Do tego popki Donald i SB Bloodworm.Co "ciekawe". Duże opakowanie ikry miało zrobioną dziurę paluchem w sreberku pod pokrywką (otwarte po prostu było). Nie będę się o to wściekał, bo i tak z ciekawości miałem to od razu otwierać. Ale tak się nie robi.