No trzeba poszerzać horyzonty, a nie tylko Daiwa i Daiwa. Te Shimano też całkiem fajnie kręcą
Cytat: Radar w 15.02.2018, 21:47No trzeba poszerzać horyzonty, a nie tylko Daiwa i Daiwa. Te Shimano też całkiem fajnie kręcą A pewnie Jak będziesz na Zlocie, to chętnie obadam
Witam!
Radek jak byś szukał szpuli zapasowej do thunusa to daj znać też mam parkę tylko rozmiar 6000 , podobno tylko ze stanów da radę sprowadzić można podzielić koszty wysyłki, ja chętnię zakupię bo kręcioły są super ale brakuje drugiej szpulki na plećkę
Cytat: fredik w 09.02.2018, 20:05Nowe krzesełko.Jak tu się nie pochwalić. Spro Cresta Blackthorne Comfort Chair HighCresta, miała własne stoisko na Rybomanii. Widzieliśmy i sprawdzaliśmy ten fotel. Konsrukcja, o dziwo jest mega stabilna, Cuzo, pod tym względem bije na łeb. Jedno ale. Ja jestem niski (170cm) Nie polecam przy wzroście do 180cm. Mi wisiały niemal że nogi. Radek jest wyraźnie wyższy i też nie czuł się komfortowo. No i cena. Prawie 8 setek.
Nowe krzesełko.Jak tu się nie pochwalić. Spro Cresta Blackthorne Comfort Chair High