Moja przesyłka została rozwalona przez Niemców, ludzie w tym zawodzie są wszędzie tacy sami.Presja czasu, niskie zarobki, przypadkowi ludzie .... takie są efekty.
Jak to jest, że wszystko ulega uszkodzeniu w naszym kraju? A może to jest tak, że w innych krajach o tym nie piszą, a u nas informują, że zaobserwowali uszkodzenie? Już sam nie wiem...
Sry za OT ale przy okazji zapytam co sądzicie o tym modelu na rzekę do przepływanki?Mają większą gramaturę jaka by mnie interesowała jako jedni z niewielu
Nie będę się już wygłupiać ze zdjęciami, dziś przyszło:- Pokrowiec Shimano - Dwukomorowy 193cm- Shimano SpeedMaster AX Commercial Multi Feeder 2.74/3.35m // ≤70g (kolejny, teraz mam komplet 2szt.)- Ramię Lorpio Uniwersalne - 50cm i 30cm (2szt)- Żyłka Daiwa Sensor Hyper 1675m / 0,28mm (oh yeah)- Pokrowiec Daiwa Aqua Dry Keepnet Carrier z EVY (fuc.. yeah)- Pierdoły: koszyki, żyłki, Ringersy, Ananasy, łączniki itd.
Cytat: MarcinD w 13.03.2018, 19:11Nie będę się już wygłupiać ze zdjęciami, dziś przyszło:- Pokrowiec Shimano - Dwukomorowy 193cm- Shimano SpeedMaster AX Commercial Multi Feeder 2.74/3.35m // ≤70g (kolejny, teraz mam komplet 2szt.)- Ramię Lorpio Uniwersalne - 50cm i 30cm (2szt)- Żyłka Daiwa Sensor Hyper 1675m / 0,28mm (oh yeah)- Pokrowiec Daiwa Aqua Dry Keepnet Carrier z EVY (fuc.. yeah)- Pierdoły: koszyki, żyłki, Ringersy, Ananasy, łączniki itd.Marcin 0,28 pod feeder/metodę ? Nie za grubo ?
Cytat: Sebula w 14.03.2018, 08:47Cytat: MarcinD w 13.03.2018, 19:11Nie będę się już wygłupiać ze zdjęciami, dziś przyszło:- Pokrowiec Shimano - Dwukomorowy 193cm- Shimano SpeedMaster AX Commercial Multi Feeder 2.74/3.35m // ≤70g (kolejny, teraz mam komplet 2szt.)- Ramię Lorpio Uniwersalne - 50cm i 30cm (2szt)- Żyłka Daiwa Sensor Hyper 1675m / 0,28mm (oh yeah)- Pokrowiec Daiwa Aqua Dry Keepnet Carrier z EVY (fuc.. yeah)- Pierdoły: koszyki, żyłki, Ringersy, Ananasy, łączniki itd.Marcin 0,28 pod feeder/metodę ? Nie za grubo ?Na Dębinę to nawet za cienko Zeszły sezon przełowiłem na 0,28 i było dobrze, na wiosnę i tak łowię na zestawach z długim fluorocarbonem jak jest czysta woda.