Przeszedlem na podajniki matrixa ktore sa na zdjeciu jak i na te drugie z butrami matrixa i jestem zadowolony. Pasuja do tych drugich w wersji large i small foremki od mikado
Miałem już nie kupować nowych cukierków, ale tu do paszy dawali gratis . A ten salmon to tak przy okazji.
Kolejna nowość, tym razem wygoda i mobilność przede wszystkim 😉
Jakiej firmy jest ta taczka?
Cytat: Rafallub900 w 07.05.2021, 19:07Miałem już nie kupować nowych cukierków, ale tu do paszy dawali gratis . A ten salmon to tak przy okazji.Patriotycznie
Właśnie zamówiłem do najcięższych koszyków taką strzałówkę: Żyłka Trabucco XPS Match Tape Leader 0,203-0,327mm z allegro. Wrzucę link bo może komuś się przyda. Wiem, że to co napiszę dalej może być potraktowane jako reklama, ale poczytałem opinie i wychodzi, że są dobre. Chodzi o sprzedawcę tej strzałówki. Prowadzi chyba tylko sprzedaż przez allegro, a ma masę fajnych karpiowo- feederowych gratów. Tu link do sprzedawcy: https://allegro.pl/uzytkownik/CentrumAntek?bmatch=cl-e2101-d3859-c3683-uni-1-4-0429. Jeśli administracja uzna, że przekroczyłem regulamin poddam się dobrowolnie karze. Mam nadzieję, że niezbyt surowej...