Pan Anonim proponował mi jeszcze z tej serii Carp Combo Feedera 10/11 ft jeśli dobrze pamiętam, niestety dla mnie 2skład nie wchodzi w grę
Gdyby jednak ktoś był zainteresowany to dam namiary 
Tak.
Proponował mi Capr Feeder Combo 3,0-3,3 i Method Feeder Combo 3,3-3,6 metra (obie 7 seria), więc dla jeszcze nie posiadających a chcących, będzie okazja nabyć
osobiście posiadam obie wersje ale bez Combo, czyli Carp Feeder 3,0 i Method Feeder 3,3 i obie są rewelacyjne, polecam 
A więc jednak tajemniczy forumowicz
tak sądziłem, po rozmowie z nim, i po sprzęcie jaki posiada można było się domyśleć, że jest to osoba z naszego światka 
Cóż, nie ma co drążyć tematu, trzeba uszanować wolę sprzedawcy by być anonimowym 
Pudle w wersji Combo są nieco sztywniejsze na dole, przez co mocniejsze. Pod względem pracy (ugięcie) wcale nie ustępują wersjom bez dopalacza, jeśli już to minimalnie. Dopałki montuje się bez konieczności demontażu zestawu, nie mają przelotek, za to odsuwają przelotkę startową na znaczną odległość od kołowrotka. Przedłużenie wędki, jak i oddalenie przelotki startowej wyraźnie wpływają na możliwości rzutowe, oczywiście nie są one porażające w tych konstrukcjach, ale nie jest tak źle. Warto tylko pamiętać, że rzuca się dość siłowo, mocno ładując blank.
Wersję Combo można złożyć niejako na 4 części, bez demontażu zestawu. Może nie jest to super wygodne, ale po kilku razach nie stanowi problemu. Długość transportowa znacznie się skraca. Sam tak robiłem, gdy zdarzało mi się podróżować na pobliską wodę rowerem