Witam!
W końcu jest paczka! Więc krótka prezentacja, tego co kupiłem. Co do przynęt, są podobne do ringersów, ale dwukolorowe. Fajnie pachną. Będą w sam raz pod metodę. Tylko będziemy musieli do włosa dołączyć nie wielką śrucinę, tak aby nam nie podbijało wysoko przyponu. Jedna przynęta, jak to się mówi - nie tania, lecz w fajnym pudełku - oddzielnie w 3 kolorach. W opisie 50ml, przeliczyłem to na sztuki - żółtych 61 szt, białych 58 szt, pomarańczowych najmniej jak widzicie na zdjęciu, bo tylko 47 szt. Nawet objętościowo widać, że nie ma 50 ml, widocznie ktoś się do nich przytulił w sklepie

No trudno, tak to jest kupowanie z internetu. A czy przynęty będą łowne, zobaczycie to na moich filmach na wiosnę

Pozdrawiam
PS. jeszcze czekam na 1 przesyłkę z innego sklepu, oczywiście przynęty i liquidy z Mainline, lecz muszę jutro wykonać telefon, bo widzę, że trochę sobie lecą w chu.. ze mną, nie wysyłając do mnie przesyłki - od 15.12 - a towar był dostępny w sklepie, tak jak mnie poinformowali przez telefon. Oczywiście pokażę Wam co jeszcze zakupiłem.