Sylwku ,jak widzę ogrom zakupów na nowy sezon ,których dokonałeś ,to podziw mnie ogarnia
,oglądam twoje produkcje i lubię je ,bo ładnie wszystko opowiadasz ,tak trzymać i czekam na kolejne filmy na których będziesz omawiał swoje prezenty 
Witam Tomku, miło mi, że oglądasz moje filmy. Bardzo Ci za to dziękuję. Co do przynęt, które zakupiłem w tym sezonie, sam jestem ciekaw ich działania. Oczywiście będę miał 2 wody z towarzyszenia, a nie 1 tak jak w tamtym roku. Więc porównam te przynęty w trochę łowniejszych miejscach. Szczególnie jestem ciekaw tych przynęt: Mainline Supa Sweet Ziggers 3x50ml - 10x7mm

Toppersy, też czuje, że dadzą radę.

Także te dwie przynęty, w kilku kolorach, będą ciekawością na tych wodach, gdzie będę łowić.

Nie zapominajmy o tych przynętach, które będę pierwszy raz testował. Więc dlatego dokupiłem 4 brakujące kolory. CC Moore Northern Special NS1 10x14mm Dumbell Wafters - zółte już posiadam, więc czekam na red, pink, white i orange. Jak testować, to na całej gamie kolorów jednej przynęty. A przez te kilka lat łowienia i testowania, wybrałem kilka rodzynków, wśród firm, do testowania.

Do tego jak jeszcze dodamy inteligentny liquid to będzie kosmos!

Więc Tomaszu, dziękuję jeszcze raz, że jesteś moim widzem i na pewno zobaczysz, te przynęty na moich filmach.
Pozdrawiam!