Autor Wątek: (S) Kosze, wędki, torby  (Przeczytany 7255 razy)

Offline kamukieros

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 11
(S) Kosze, wędki, torby
« dnia: 27.12.2017, 07:07 »
Aktualizacja:

1. Kosz Milo Mithos
wszystko działa dobry kosz, dorzucam torbę i 3 pojemniki z materiału, pokrywam przesyłkę kurierem DPD     700zł

2. Kosz Traper champion
najwyższy model wszystko działa, brak szuflady pod siedziskiem, w komplecie układ transportowy, w zestawie z platformą na kuwety, kuwetami, to co na zdjęciu, bez wędki i uchwytów. Całość 1000zł
Pokrywam koszta przesyłki kurierem DPD.

3. Robinson Diplomat Method Feeder 3,30 m.
bardzo dobry kijek do wszystkiego. Szczytówki na 2,2 mm. Niestety w moich te cieńsze ułamałem, zostały same 1,5 uncji. Posiadam 2 takie wędki od marca 2017, oddam po 140 zł za sztukę. Szczytówki można dokupić cały komplet około 30 zł.

Moge sie pozamieniać niekoniecznie wędkarskim sprzętem albo wziąść coś w rozliczeniu. Prywatna wiadomość tylko.

Offline Huberto

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
Odp: (S) Kosze, wędki, torby
« Odpowiedź #1 dnia: 27.12.2017, 11:32 »
Rezerwuję torbę. Wysłałem Pw

Offline piotrrd

• Ekspert
  • Reputacja: 81
« Odpowiedź #2 dnia: 27.12.2017, 16:35 »
Poproszę o rezerwację platformy + zapytanie na pryw.

Offline Majunio

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 8
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 27.12.2017, 21:06 »
Gdzie można obejrzeć sprzęt?

Offline kamukieros

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 28.12.2017, 14:38 »
Traaper

Offline stas1

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • Łowię, bo lubię
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #5 dnia: 28.12.2017, 15:25 »
Jaką długość ma ten pokrowiec Trapera i jaka cena?
Staś
Klasyczny Feeder

Offline rosti

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #6 dnia: 28.12.2017, 22:41 »
Proszę o rezerwację pokrowiec Traper competition i 1 szt diplomata, do jutra wieczorem.

Offline perkusista30

• Ekspert
  • Reputacja: 38
« Odpowiedź #7 dnia: 29.12.2017, 00:03 »
Proszę o rezerwację 2 sztuka Diplomat, szczegóły na pv

Offline DamianG

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 4
  • Ulubione metody: bat
« Odpowiedź #8 dnia: 29.12.2017, 00:36 »
Jeśli pokrowiec Trapera będzie jeszcze wolny to jestem zdecydowany wziąć.

Offline marian190975

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #9 dnia: 29.12.2017, 07:21 »
Jakieś zdjęcia pojemników do zanęt Milo mogę prosić i jaka długość Drennana?

Offline kamukieros

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 29.12.2017, 10:29 »
Dalej

Offline piotrrd

• Ekspert
  • Reputacja: 81
« Odpowiedź #11 dnia: 29.12.2017, 14:47 »
To jak w końcu z tym traperem, zabiera go ktoś czy jest wolny ?

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #12 dnia: 29.12.2017, 15:43 »
Te rezerwacje to wiecie z przymrużeniem oka, gościu który pierwszy powie biorę to i to i masz tu adres jest u mnie traktowany jako pierwszy.

W takim razie wyraźnie zaznacz, że nie przyjmujesz rezerwacji. Po drugie, nie raportuj wiadomości z zapytaniem o sprzęt jako robienie bałaganu w temacie, ponieważ my takich wpisów nie usuwamy. Tym bardziej że są to wpisy potencjalnych klientów. Możesz też zaznaczyć, że wszelkie pytania życzysz sobie otrzymywać poprzez prywatne wiadomości.

Jeszcze jedno, regulamin tego działu wyraźnie mówi, że od dobrej woli administracji zależy, czy zostanie zaakceptowane ogłoszenie użytkownika, który ma mniej niż dwadzieścia wpisów. Tobie zatwierdzono wpisy nr 14, 15 i 16, które dotyczyły sprzedaży, w związku z tym odrobina dobrej woli z Twojej strony byłaby ukłonem w stronę użytkowników, byłaby swoistym podziękowaniem za otrzymanie możliwości sprzedaży sprzętu (przynajmniej przed napisaniem regulaminowych 20 wiadomości). Tym ukłonem może być np. rezerwacja sprzętu dla kogoś, kto o to uprzejmie prosi. Chociażby do czasu odpowiedzi na pytanie, jaką długość ma oferowany pokrowiec. Nie zapominajmy, że jesteśmy tutaj kumplami, nie partnerami biznesowymi, a sprzedawanie poprzez forumową giełdę jest przywilejem, nie obowiązkiem ;)
Jacek

Offline perkusista30

• Ekspert
  • Reputacja: 38
« Odpowiedź #13 dnia: 29.12.2017, 16:14 »
Zwalniam rezerwację, dziękuje.

Offline kamukieros

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 29.12.2017, 16:49 »
Te rezerwacje to wiecie z przymrużeniem oka, gościu który pierwszy powie biorę to i to i masz tu adres jest u mnie traktowany jako pierwszy.

W takim razie wyraźnie zaznacz, że nie przyjmujesz rezerwacji. Po drugie, nie raportuj wiadomości z zapytaniem o sprzęt jako robienie bałaganu w temacie, ponieważ my takich wpisów nie usuwamy. Tym bardziej że są to wpisy potencjalnych klientów. Możesz też zaznaczyć, że wszelkie pytania życzysz sobie otrzymywać poprzez prywatne wiadomości.

Jeszcze jedno, regulamin tego działu wyraźnie mówi, że od dobrej woli administracji zależy, czy zostanie zaakceptowane ogłoszenie użytkownika, który ma mniej niż dwadzieścia wpisów. Tobie zatwierdzono wpisy nr 14, 15 i 16, które dotyczyły sprzedaży, w związku z tym odrobina dobrej woli z Twojej strony byłaby ukłonem w stronę użytkowników, byłaby swoistym podziękowaniem za otrzymanie możliwości sprzedaży sprzętu (przynajmniej przed napisaniem regulaminowych 20 wiadomości). Tym ukłonem może być np. rezerwacja sprzętu dla kogoś, kto o to uprzejmie prosi. Chociażby do czasu odpowiedzi na pytanie, jaką długość ma oferowany pokrowiec. Nie zapominajmy, że jesteśmy tutaj kumplami, nie partnerami biznesowymi, a sprzedawanie poprzez forumową giełdę jest przywilejem, nie obowiązkiem ;)

No właśnie.
Ludzie nie róbcie między sobą rezerwacji bo ja na to nie zwracam uwagi.  Zgłaszałem te wpisy do usunięcia bo robią tylko zamieszanie.
Dla mnie osoba z rezerwacją to ta która się zadeklaruje na prywatnej wiadiomości że bierze przedmiot, wysyła dane do przesyłki itp. KONKRETNA OSOBA.
Pytania też w miarę możliwości PRYWATNIE nie tutaj no chyba że coś w opisie pominąłem albo się nie zgadza. Ogłoszenie jest głównie dla mnie.

Na tą chwilę torbę colmica ma ugadaną Huberto
A pokrowiec Trapera ugadał DamianG