Ja może zaproponuje coś innego
Najpierw może by podliczył w końcu ilu jest chętnych i skąd potem wspólnie można by podjąć gdzie ma odbyć się impreza na podstawie ilości chętnych jeżeli będzie większość z centralnej Polski to w centralnej jeśli większość z innego regionu Polski to w innym miejscu "cały czas mówię większość sory ale moim zdaniem jeżeli będzie 15-20 chłopa z centralnej a jeden dwóch z innego miejsca to mniejszość powinna dopasować się do większości
Wpierw jednak podsumujmy się bo w temacie jest młyn żadnych esencji a może chętnych konkretnych jest koło 10 chłopa
Lucjan co do drogi wawa-opole nie wiem kiedy byłeś ale s8 machnęli i leci się jak po sznurku z wawy do Wrocka wpierw a2 potem trochę syfu koło łodzi najlepiej to rano łyknąć na mniejsze korki potem s8
Masz rację Maćku. Dlatego do tej pory nie zabierałem głosu, skoro forumowa brać optowała za Kaczymi Dołami. Albo dostosowujemy się do większości, albo jednogłośnie decyzję podejmuje Luk, jako organizator.
Ja ze swojej strony mogę dodać, że ta miejscówka przedstawiona przez Łukasza jest strasznie ciekawa. Jest to prywatne jeziorko ośrodka, żadna tam komercja. Mamy więc ciekawe połączenie. Naturalny zbiornik, otoczony lasem, pomosty, łódki, bardzo przystępne ceny (ja i tak z największą chęcią skorzystałbym z namiotu), bez komercyjnej, sztucznej brzydoty. Dojazd też jest jak najbardziej dobry. A1/S8 do Włocławka, a potem to już z górki.
No, zawsze można jeszcze tak

: