Odpowiedzi:
- czy łowimy z jakichś gotowych pomostów- stanowisk czy z brzegu? Tak z tych co nie będą zajęte, wcześniej będzie informacja o tym, że będzie nasza impreza, mamy ponad 100 pomostów tam więc damy rade
- jaka jest w strefie brzegowej konfiguracja dna ? ( ostre spady, powoli zmieniająca się głębokość itp) Dno jest bardzo zróżnicowane, wszystko co wymieniłeś, najłatwiej przejść wodę wokoło aby sobie "ustrzelić" dla siebie łowisko
- jakie ryby w porze zlotu bedą podstawowym połowem? każdy niech wybierze co chcę,
- jakimi metodami jest sens łowić ( metoda, feder, wagler, bat ) ? wszystkie z wymienionych
- jakich przynęt używa się tam najczęściej ? tylu ilu wędkarzy tyle przynęt, ja uwielbiam łowić na robactwo
- czy na miejscu jest jakikolwiek dostęp do prądu ( np podładowanie telefonu itp) ? nie ma prądu, jesteśmy skoszarowani w lesie, pełen Survival
- czy jest jakaś wiata czy coś podobnego w razie deszczu ? Jest i mam nadzieję, że będzie udostępniona, przy niej będzie grill, ognisko, parking.
Pytam bo nie uśmiecha mi się niepotrzebnie targać ze sobą bardzo dużo bambetli, być może niepotrzebnych . Sądzę że odpowiedzi na te pytania ułatwią wiele wszystkim uczestnikom zlotu