Jeden z moich najbardziej ulubionych podajników. Kształt podajnika bardzo mi odpowiada. Umożliwia umieszczenie trochę większej przynęty, jednocześnie dobrze trzyma towar. Wyparł u mnie całkowicie Drennana i Prestona. Stosuję głównie 20 g i czasem 30 g ale tu wolę podajniki od ZHIBO.
Krętlik od razu zamieniam na Quick Change Bead, np. tanie od Jaxona, Browninga lub z Ali. Ale uwaga! Osłonka musi ciasno siedzieć na elemencie łączącym żyłkę główną z przyponem, inaczej możemy gdzieś gubić przypony

. Oczywiście Quick Change Beads Drennana są najlepsze ale kosztują swoje.
Nad podajnikiem daję gumowy lub silikonowy stoper, żeby uzyskać efekt samo zacięcia. To, według mnie, bardzo dobre rozwiązanie, bo ryba po zacięciu szarpiąc łbem odsuwa podajnik od siebie minimalizując ryzyko wyrwania haczyka z pyska lub urwania przyponu. Krętlik wbity "na sztywno" w podajnik, i czy to oryginalny, dołączany do zestawu Mikado, czy Jaxona z łatwą wymianą przyponu nie daje tego. Tak samo działa oryginalny łącznik Drennana i jego Jaxonowe clony. Dlatego wycofałam się z drennanowskich podajników całkowicie. Prestony stosuję... do wyczerpania.