Cytat: mjmaciek w 30.10.2017, 20:11Cytat: Jędrula w 30.10.2017, 20:05Maciej, nam od Imothepa najbardziej robotę robiły Mumia i Ramzes, ten drugi upodobał sobie szczególnie Maciej, fajnie na to zawsze łowił.Patrz a u mnie zirooo.....Może przyszły sezon? Daj Bóg, aby nie był ani trochę podobny do tegorocznego
Cytat: Jędrula w 30.10.2017, 20:05Maciej, nam od Imothepa najbardziej robotę robiły Mumia i Ramzes, ten drugi upodobał sobie szczególnie Maciej, fajnie na to zawsze łowił.Patrz a u mnie zirooo.....
Maciej, nam od Imothepa najbardziej robotę robiły Mumia i Ramzes, ten drugi upodobał sobie szczególnie Maciej, fajnie na to zawsze łowił.
Cytat: Jędrula w 30.10.2017, 20:05Maciej, nam od Imothepa najbardziej robotę robiły Mumia i Ramzes, ten drugi upodobał sobie szczególnie Maciej, fajnie na to zawsze łowił.Fakt, te dumble bardzo mi spasowały, wyniki jako takie też są. Co ciekawe mumia jak w zeszłym roku wymiatała, w tym sprawuje mi się dużo po niżej oczekiwań. A praktycznie na każdym wypadzie na zbiornik zamknięty dostała szanse Ramzesa polecam do bałwanków w chłodniejszych porach roku, kilka pięknych ryb wpadło. W ogóle to jedna rzecz mi nie daję spokoju. Oferta tej czeskiej firmy jest dużo bogatsza, muszę w końcu pokusić się o inne kulasy.
Cytat: kucus22 w 30.10.2017, 20:17Cytat: Jędrula w 30.10.2017, 20:05Maciej, nam od Imothepa najbardziej robotę robiły Mumia i Ramzes, ten drugi upodobał sobie szczególnie Maciej, fajnie na to zawsze łowił.Fakt, te dumble bardzo mi spasowały, wyniki jako takie też są. Co ciekawe mumia jak w zeszłym roku wymiatała, w tym sprawuje mi się dużo po niżej oczekiwań. A praktycznie na każdym wypadzie na zbiornik zamknięty dostała szanse Ramzesa polecam do bałwanków w chłodniejszych porach roku, kilka pięknych ryb wpadło. W ogóle to jedna rzecz mi nie daję spokoju. Oferta tej czeskiej firmy jest dużo bogatsza, muszę w końcu pokusić się o inne kulasy.Towaru sporo maja właściciel to pasjonat , wspaniały gość.
Już myślałem, że się ograniczę. A Wy mi tu z jakimiś Imothepami wyjeżdżacie...
Pamiętam je ze zlotu, pamiętam Ale kurde, żeby to był wafters nie popek... Sam po wynikach widzisz, że to nie do końca to... Tak na serio to nie mogę się do popków jakoś przekonać.
Rozumiem Cię Michał dobrze, nie mam też zamiaru przekonywać Każdy łowi tak jak lubi i uznaje za słuszne. Ja nie wyobrażam sobie przy mf w wersji z karpiówkami i alarmem, nie posiadać popków. Najczęściej w połączeniu z przynętą tonącą. tzw bałwanki. Pięknie się to prezentuje przy dnie i czasami tylko tak robię brania. Waftersy również mam i stosuję, jednak to nieco inny temat jest w moim odczuciu.
Cytat: kucus22 w 30.10.2017, 20:50Rozumiem Cię Michał dobrze, nie mam też zamiaru przekonywać Każdy łowi tak jak lubi i uznaje za słuszne. Ja nie wyobrażam sobie przy mf w wersji z karpiówkami i alarmem, nie posiadać popków. Najczęściej w połączeniu z przynętą tonącą. tzw bałwanki. Pięknie się to prezentuje przy dnie i czasami tylko tak robię brania. Waftersy również mam i stosuję, jednak to nieco inny temat jest w moim odczuciu.Dobra, namówiłeś mnie.