Autor Wątek: Podbierak z Decathlonu  (Przeczytany 880 razy)

Offline Urban2

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 5
  • Ulubione metody: method feeder
Podbierak z Decathlonu
« dnia: 12.09.2018, 23:08 »
Siemka. Jako że ostatnio na nocce było totalne bezrybie , na dodatek rozładował mi się budzik czyli telefon i byłem już i tak spóźniony do pracy to w pośpiechu zostawiłem nad wodą mój wierny podbierak karpiowy Prologica :( . Oczywiście zorientowałem się podczas wypakowywania z samochodu no ale to już było za późno .  I teraz myślę nad kupnem nowego, bo jakoś trzeba podbierać :D i znalazłem fajna opcje w Decathlonie a konkretnie https://www.decathlon.pl/podbierak-geonet-classic-id_8090751.html
Wygląda całkiem spoko no i to Moon Concept czyli że świeci światłem UV w nocy .to łatwo znaleźć w nocy jak się biegnie do wędek i w ogóle tak mi się wydaje. Miał ktoś z nim do czynienia, ma ktoś go albo dotykał oglądał? Do najbliższego Decathlona mam 80km czyli do Poznania. A nie wybieram się w tamte strony póki co. Zdam się na wasze opinie i może rozsądnie wybiorę znowu Prologica :) miłej nocy jeśli ktoś jeszcze nie śpi.

Offline Maki

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 20
Odp: Podbierak z Decathlonu
« Odpowiedź #1 dnia: 13.09.2018, 07:24 »
Decathlon robi dobre rzeczy. Jeśli szukasz czegoś co ma normalną cenę i jest dobrze wykonane, to ten produkt spełni twoje oczekiwania.
Załóż sobie kartę klienta przez internet, zamów za darmo do domu ten podbierak, i jak nie spełni twoich oczekiwań, to możesz bez najmniejszych problemów oddać - to jest super. Z doświadczenia wiem, że jeśli coś się zepsuje to bezproblemowo wymieniają, i tyczy się to całego ich sprzętu.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2238
  • MFT
Odp: Podbierak z Decathlonu
« Odpowiedź #2 dnia: 13.09.2018, 08:02 »
Decathlon robi dobre rzeczy. Jeśli szukasz czegoś co ma normalną cenę i jest dobrze wykonane, to ten produkt spełni twoje oczekiwania.
Załóż sobie kartę klienta przez internet, zamów za darmo do domu ten podbierak, i jak nie spełni twoich oczekiwań, to możesz bez najmniejszych problemów oddać - to jest super. Z doświadczenia wiem, że jeśli coś się zepsuje to bezproblemowo wymieniają, i tyczy się to całego ich sprzętu.

Mogę się pod tym podpisać :thumbup:

Choć trzeba jednocześnie dodać, że mają też niektóre przedmioty dość tandetne, jeżeli człowiek w danej dziedzinie jest już obeznany i szuka czegoś profesjonalnego (jak my w wędkarstwie). Ale to jak Kolega powyżej napisał: wtedy za darmo oddajesz i już.
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!