A gdzieś jeszcze wysyłają za free? Znacie jakiś sklep z UK? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
A w jaki sposób można dokonać płatności a Anglingdirect??. Czy na można zwykłym przelewem czy tylko karta??
Pytanko do tych co skorzystali z promocji w AD. Zakupiłem z piątek 23 wędkę, do dzisiaj status zamówienia - "processing". Ktoś też tak , czy jednak powinienem skrobnąć do Nich zapytanie?
Cytat: Deftones w 28.11.2018, 16:24A w jaki sposób można dokonać płatności a Anglingdirect??. Czy na można zwykłym przelewem czy tylko karta??Najlepiej płacić poprzez paypala (jeśli jest taka opcja) z podpiętą kartą walutową - ja używam kantoru aliorbanku. Może ma przewalutowanie o 2 czy 3 gr wyższe niż revolut ale jakoś nie mam zaufania do revoluta. Poza tym czasami są problemy przy płatnościach revolutem na amazonie. Ale jak kto woli.Płacąc poprzez paypala mamy możliwość zwrotu kosztów odesłania przedmiotu bodajże do 120zł. Jest również pomocny w przypadku problemów gdy np otrzymaliśmy przedmiot uszkodzony, niepełnowartościowy lub po prostu gdy nie otrzymaliśmy przedmiotu w ogóle a sprzedawca chce nas delikatnie mówiąc "wydymać"
Pytanko do tych co skorzystali z promocji w AD. Zakupiłem z piątek 23 wędkę, do dzisiaj status zamówienia - "processing". Ktoś też tak, czy jednak powinienem skrobnąć do Nich zapytanie?