Obawiam się, że już jest problem z miejscówkami i za chwilę się okaże, że nawet na Batorówce miejsc nie będzie jak w takim tempie będą chętni się zgłaszać oraz swoje propozycje miejsc wrzucać. Dziwi mnie jeszcze stanowisko a w zasadzie jego brak - zarządu. Jakoś to dziwnie wygląda, ja wiem że dużo pracy itd ale jeżeli ma to być Zlot SIG winni się wypowiedzieć w tej materii? Przecież, na to czekamy cały rok co by pocieszne twarze ujrzeć z końca Polski i nie tylko. Posiedzieć przy ognisku czy grillu i pośmiać się do rana czyż nie? Kurcze, chyba, że ja tu coś źle rozumuje jeżeli tak to poprawcie mnie proszę. Chyba, że Marcinie organizujemy spontan czyli ala piknik to róbmy to, rezerwujmy i tyle kto przyjedzie ten będzie i bęc ( Marcin sorry ale nie wiem czy na priv jesteś w kontakcie z władzą i czy aby nie zostało to źle odebrane przez Ciebie i innych to co piszę) A jak już oficjalnie zostanie ogłoszony zlot SIG przez władze ( oby był wolny termin i miejscówka) to wtedy będzie Zlot o ile uda się zorganizować miejscówkę i wolny termin na niej.
Słońca Życzę