Autor Wątek: Pytania o wędziska Trabucco  (Przeczytany 74105 razy)

Offline maksz100

• Ekspert
  • Reputacja: 36
Odp: Pytania o wędziska Trabucco
« Odpowiedź #165 dnia: 20.02.2016, 17:42 »
@S7 A przelotki masz "proste"?

Może każdy egzemplarz ma ten feler... :'(

Offline s7

• Ekspert
  • Reputacja: 444
    • Galeria
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #166 dnia: 20.02.2016, 18:00 »
@S7 A przelotki masz "proste"?

Może każdy egzemplarz ma ten feler... :'(

Wybacz, ale nie mam tego teraz jak sprawdzić :(
Robert

Offline Maciek

• Ekspert
  • Reputacja: 74
  • Dzień bez wędkowania jest dniem straconym.
« Odpowiedź #167 dnia: 20.02.2016, 18:34 »
Panowie żeby nie było -Nie jestem przedstawicielem jakiejkolwiek firmy !
Używam kij najróżniejszych firm (Daiwa, Browning ,Shimano ,Mikado ,Preston ,Trabucco ,Dam ,Jaxon ,Robinson ).Na wszystkie kije ciężko pracowałem i w wszystkich znalazłem jakieś wady :( ,i nie lubię jak ktoś mnie " Dyma".
Ale  Trabucco w modelu Seloktor 330 to pobiło rekord - dla tego tak go opisuję >:( -nie wszystkim się to spodoba ,ale to ja wydałem pieniądze(Moje) na tego kijka i mam prawo go opisać :) uczciwie !
Maciek

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
  • Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 28
  • Żadna technika nie jest mi obca
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #168 dnia: 20.02.2016, 20:22 »
Odpad?, trochę przesadziłeś...
Nie kolego nie przesadziłem ,miałem ostatnio przyjemność wędkować(dokładnie w tym tygodniu) z jednym kolegą z forum który ma Selektora 3.60 m i dobrze się przypatrzyłem pracy i  wykonaniu kijkowi .
I powiem krótko _ model 330 m  -to odpad!

Trochę chyba przesadzasz z tymi opiniami , kazdy ma prawo do wypowiadania się ale zarzuty w stronę firmy pana Roberto że sprzedają odpady to lekka przesada .
Panie Major a jak nazwać firmę która sprzedaje mi kija,w  opisie  118cm długość  transportowa a ,ja dostaję kija a tam długości elementów -96 cm ,i 127 cm (tutaj panowie jest te  30 cm).
Gdzie tu 118 ?
Długość kija to 330 cm w rzeczywistości 335cm -idzie przeżyć :(
Krzywe przelotki  ,które chcąc naprostować -zaskótkowało popękaniem lakieru.
Jak dla mnie kijek pozbierany z resztek :(

To fajne te resztki nie chcę myśleć o wyższych seriach skoro ten model sprzedawał się na pniu , a widzę cały czas masz problem z błędem w katalogach o długości transportowej dla mnie prosty temat jest coś nie tak odsyłam i chcę zwrot kasy a nie zostawiam i narzekam przez 2 lata po forum :thumbup:

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
« Odpowiedź #169 dnia: 20.02.2016, 20:25 »
Używam kij najróżniejszych firm (Daiwa, Browning ,Shimano ,Mikado ,Preston ,Trabucco ,Dam ,Jaxon ,Robinson ).Na wszystkie kije ciężko pracowałem i w wszystkich znalazłem jakieś wady :( ,i nie lubię jak ktoś mnie " Dyma".
Ale  Trabucco w modelu Seloktor 330 to pobiło rekord - dla tego tak go opisuję >:( -nie wszystkim się to spodoba ,ale to ja wydałem pieniądze(Moje) na tego kijka i mam prawo go opisać :) uczciwie !

Widzę że w twoim przypadku nie możesz już kupować seryjnie produkowanych wędek zostają ci pracownie wędkarskie mam wielu znajomych co tylko takie wędki uważa ale cena może ci się nie spodobać bo w odróżnieniu od chińskich odpadów nie kosztują po 250-300 zł :bravo:

Offline Maciek

• Ekspert
« Odpowiedź #170 dnia: 20.02.2016, 20:37 »
Odpad?, trochę przesadziłeś...
Nie kolego nie przesadziłem ,miałem ostatnio przyjemność wędkować(dokładnie w tym tygodniu) z jednym kolegą z forum który ma Selektora 3.60 m i dobrze się przypatrzyłem pracy i  wykonaniu kijkowi .
I powiem krótko _ model 330 m  -to odpad!

Trochę chyba przesadzasz z tymi opiniami , kazdy ma prawo do wypowiadania się ale zarzuty w stronę firmy pana Roberto że sprzedają odpady to lekka przesada .
Panie Major a jak nazwać firmę która sprzedaje mi kija,w  opisie  118cm długość  transportowa a ,ja dostaję kija a tam długości elementów -96 cm ,i 127 cm (tutaj panowie jest te  30 cm).
Gdzie tu 118 ?
Długość kija to 330 cm w rzeczywistości 335cm -idzie przeżyć :(
Krzywe przelotki  ,które chcąc naprostować -zaskótkowało popękaniem lakieru.
Jak dla mnie kijek pozbierany z resztek :(

To fajne te resztki nie chcę myśleć o wyższych seriach skoro ten model sprzedawał się na pniu , a widzę cały czas masz problem z błędem w katalogach o długości transportowej dla mnie prosty temat jest coś nie tak odsyłam i chcę zwrot kasy a nie zostawiam i narzekam przez 2 lata po forum :thumbup:
Panie Major zostałem wydymany przez Trabucco i dopóki "Dupa" nie przestanie mnie boleć będę to opisywał przez następne 10 lat (mam takie prawo ).
Opis błędny w katalogu był :) i jest nadal ,a nawet w Pana sklepie jest dalej opis błędny .ł
Maciek

Offline Maciek

• Ekspert
« Odpowiedź #171 dnia: 20.02.2016, 20:44 »

Widzę że w twoim przypadku nie możesz już kupować seryjnie produkowanych wędek zostają ci pracownie wędkarskie mam wielu znajomych co tylko takie wędki uważa ale cena może ci się nie spodobać bo w odróżnieniu od chińskich odpadów nie kosztują po 250-300 zł :bravo:

Nie panie Major bo kije mam w różnych cenach i mam takie jak -Mikado NSC i w porównaniu do Trabucco Selektor  (cena praktycznie ta sama) Mikado przebija Trabucco  w każdym calu :)

Edycja administratora:
http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=588.0
Maciek

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
« Odpowiedź #172 dnia: 20.02.2016, 20:51 »

Widzę że w twoim przypadku nie możesz już kupować seryjnie produkowanych wędek zostają ci pracownie wędkarskie mam wielu znajomych co tylko takie wędki uważa ale cena może ci się nie spodobać bo
Nie panie Major bo kije mam w różnych cenach i mam takie jak -Mikado NSC i w porównaniu do Trabucco Selektor  (cena praktycznie ta sama) Mikado przebija Trabucco  w każdym calu :)

Jednemu podoba się Audi , a drugiemu Fiat musi być wybór bo tak każdy by łowił jednymi wędkami , a twoje słowa krytyki są też potrzebne bo inaczej wędki z serii Selector XS Master Feeder miały by 100 % pozytywnych i mega pozytywnych opinii , a przyroda tego nie lubi... :thumbup:

Edycja administratora:
http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=588.0

Offline Maciek

• Ekspert
« Odpowiedź #173 dnia: 20.02.2016, 20:56 »
Panie Major ja nie mam nic przeciwko panu ,ani firmie Trabucco -po prostu stwierdzam fakty .
Wiem nie każdemu to się spodoba  :)
Maciek

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
« Odpowiedź #174 dnia: 20.02.2016, 21:01 »
Pewnie wszystko pięknie tylko nie kumam po co zatrzymałeś coś co jest dla ciebie klapą i nie wypałem ja na drugi dzień odsyłam wszystko co mi się nie podoba takie prawo jest kupujących proste . :thumbup:

Offline Maciek

• Ekspert
« Odpowiedź #175 dnia: 20.02.2016, 21:09 »
Pewnie wszystko pięknie tylko nie kumam po co zatrzymałeś coś co jest dla ciebie klapą i nie wypałem ja na drugi dzień odsyłam wszystko co mi się nie podoba takie prawo jest kupujących proste . :thumbup:
Poprostu spróbowałem  wyprostować przelotki i niestety  nadpęknięcia lakieru- żadna firma tego nie uwzględni -ingerencja własna :(
Nie zmienia to faktu -że kijek był nie OK :thumbdown:
Maciek

Offline HUNTI

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #176 dnia: 21.02.2016, 08:19 »

Posiadam 3 kije Trabucco. Są to kije, które dla mnie nie posiadają wad. Gdy dostałem w przesyłce kij z uszkodzonymi przelotkami odesłałem go tym samym kurierem, którym firma przysłała mi następny, bez wad....
Każdej firmie zdarza się potknięcie, po to wymyślono terminy "gwarancja" i "rękojmia". Firma bodaj z Zielonej Góry, która sprzedaje wyroby Trabucco dba o klienta, by marka ta była dobrze postrzegana.
Jestem fanem jeśli chodzi o wędki Trabucco, bo to najlepsza relacja ceny do jakości......

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Offline maksz100

• Ekspert
  • Reputacja: 36
« Odpowiedź #177 dnia: 21.02.2016, 11:04 »
@Major a ile średnio trwa taka "naprawa"?

Chyba zdecyduje się wysłać na serwis...

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
« Odpowiedź #178 dnia: 22.02.2016, 17:51 »
Generalnie od ręki takie rzeczy są załatwiane ale wiadomo jak trzeba coś kleić czy żywicować to trwa dłużej niż wymiana np. elementu w bacie. Jak wyślij dołącz kartkę że ustalono ze skleptrabucco to powinno być szybciej i ja ci odeślę .

Offline artek135

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 14
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #179 dnia: 22.02.2016, 20:13 »
Major kiedy można się spodziewać nowych patyków z serii Sygnum Match w sklepie?
Artur
Okręg Poznań
C&R