Witam. O sprzęcie Trabucco mogę trochę pogadać, bo większość sprzętu do feedera picera i matcha posiadam, może nie z najwyższej półki, ale moim zdaniem cena to nie wszystko. Odnośnie sztycy Trabucco Precision - posiadam takową nasadową 4 metry, bardzo mocna sztyca, a co za tym idzie trochę ciężka, ale nie jest ona z włókna węglowego jak te z najwyższych półek, po złączeniu trzech elementów dość fajnie ze sztywnością do rybek za 40-600 pkt. Później trzeba sobie jednak pomagać drugą ręką, na całej dł. 4 m wiadomo chronologicznie cięższa, ale da się nią dość dobrze i sprawnie operować, to też zależy, jaką mamy matnię/kosz. Ogólnie na 10 pkt dałbym jej 6. Sztycę, którą posiadam, mam zamiar sprzedać, ponieważ użyłem jej na trzech zasiadkach, pożyczyłem ją koledze raz i wróciła porysowana na łączeniu, dość głęboko, po złączeniu tego nie widać, ale komfort psychiczny pozostaje. Nie jest w żaden sposób uszkodzoną, pęknięta czy coś podobnego, po prostu mam Milo Tycoona i Trabucconie używam. Mam nadzieję, że pomogłem.
PS
Ale się opisałem