Cytat: Deftones w 08.02.2019, 12:33Trochę droższą alternatywą są świetliki izotopowe z drenanna -fajnie świecą i mają jakby lepsze mocowania. Mam je ponad 2 lata i świecą tak samo jak po zakupie.Odradzam. Są zbyt małe, przez co nie są dobrze widoczne. Noc nocy nierówna, czasami jest jaśniej, i juz jest problem. Przy świetlikach standardowych można odejść na 100 metrów i wszystko świetnie widać.Izotopy takie lepsze są do alarmów, to znaczy do bobbinów, mających miejsca na ich włożenie. Lekko podświetlone w nocy pokazują najmniejsze drgnięcia. Do nocek jednak się nie nadają.
Trochę droższą alternatywą są świetliki izotopowe z drenanna -fajnie świecą i mają jakby lepsze mocowania. Mam je ponad 2 lata i świecą tak samo jak po zakupie.
Odgrzeję kotleta:Co sądzicie o tym sygnalizatorze led:https://allegro.pl/oferta/dzwonek-dioda-led-sygnalizator-na-wedke-szczytowke-8087216954?
Czy, Korum Starlight Holder Multi Fit, pasuje na szczytówki od 1-1,2 mm wzwyż ?E: Doczytałem wątek. Jest adapter mniejszy, więc powinno pasować.
Luk - i cały czas na działają na jednym komplecie baterii?
Cytat: Łuki w 28.07.2019, 13:45Czy, Korum Starlight Holder Multi Fit, pasuje na szczytówki od 1-1,2 mm wzwyż ?E: Doczytałem wątek. Jest adapter mniejszy, więc powinno pasować.Nie kupuj tego dziadostwa. Kupiłem 2 op. w Drapieżniku i świecą tak jakby chciały a nie mogły. Wogóle ich nie widać.