Autor Wątek: Kołowrotek Daiwa TDR Match & Feeder 3012 QD czy Preston Centris NT520  (Przeczytany 5690 razy)

Offline Wiecho

• Ekspert
  • Reputacja: 402
  • Nie znoszę chamstwa i prostactwa
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Maciek ty kusicielu !!!!  Vade retro satane !!!!
Bardzo  mi się te maszynki spodobały. Obejrzałem ich schemat i spodobały mi się jeszcze bardziej.
Mam jednak inną "politykę".  Uwielbiam mieć duży wybór  młynków z nieco niższych półek t.j  w granicach 300-600zł zamiast  kilku drogich.  Mówię sobie  że jak "zajadę jakiś na śmierć" to to wyrzucam biorę inny. Takie podejście ma jednak swoje wady bo jak dotąd żadnego nie zajechałem. Za to nazbierało mi się ich tak wiele przez lata , że  jak policzyłem same tylko  Daiwy i Shimano to wyszło kilka dziesiątek  i zrobiło mi się głupio.  Mógłbym zaopatrzyć duuużą wycieczkę. A mam jeszcze inne... Wszystkie sprawne.  :facepalm:
Koniec ze zbieractwem !!!   Nie będę czytał wątku "Kupiliśmy" i "Ciekawe oferty..."  Chyba że trafi się jakaś całkiem wyjątkowa okazja......
Wiesiek

Offline Michu83

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 31
  • Ulubione metody: feeder
Witam znalazłem w sieci taki filmik w którym to można jeszcze podrasować Daiwe TDR 4012
Jestem ciekaw czy ktoś w Polsce by się tego podjął ? I z jakimi mniej więcej kosztami to może się wiązać?