Łukasz - Arek jest bardzo sentymentalny

. Wiec nie dziw mu sie ze tak pisze. Samego mnie dopada czasem nostalgia - to chyba przychodzi z wiekiem

Wakt faktem że "piękno" to pojęcie względne. To samo tyczy sie użytkowania danego przedmiotu jeden będzie zadowolony, drugi będzie psy wieszał, gdyż subiektywnie spogląda na dany przedmiot.
Wiec nie ma co gdybać nad tym, czy tamtym modelem, zdania są podzielone i sie nie dogadacie.
Jeździłem kiedyś eskortem/ami Psy wieszałam na forda ile wlezie. Powiedziałem sobie ze nigdy w życiu forda nie kupię.
W zeszłym roku zdechła mi Sorento - Na autostradzie, miałem jeden dzień na zakup auta, jak myślisz na co trafiło?
Tak , kupiłem focusa bo nie miałem wyjścia.
Jeżdżę nim rok mam za sobą już dwie wymiany oleju nic w niego po za tym nie włożyłem, jeździ sie całkiem przyjemnie, ai na moc nie narzekam.
Wiec trudno tak od razu grzebać wszystko. Ponieważ ostatnio, pare dni temu ( i to nie pierwszy raz ) widziałem Mercedesa SKL czy jak mu tam leci

na poboczu na awaryjnych a właściciel stał i czekał na ANWB.
Wiec nie ma co kampani toczyć przeciw danej marce. Są bardziej i mniej udane modele.

Uff
A dodam ze kolega jeździ Toyotom avensis. W Polsce w serwisie oczy otwierali jak sie dowiedzieli który to rocznik