Autor Wątek: Tacka Boczna  (Przeczytany 2954 razy)

Offline Pablo73

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 17
  • Ulubione metody: bat i feeder
Odp: Tacka Boczna
« Odpowiedź #15 dnia: 12.02.2020, 16:36 »
Witam, szukam tacki bocznej na nogę fi 25, chciałbym się w 100 zł zmieścić, więc półki z parawanem odpadają. Możecie coś polecić w miarę stabilnego i fajnie zrobionego?

A jak chcesz z parawanem to Ci mogę sprzedać moja Robinsona MVDE - 120 zł z przesyłką. Będziesz zadowolony.

Tak wygląda.
http://www.lowisko.net/3090,platforma-boczna-z-parawanem-50-x-35cm-d25-36mm-vde-r.html

Offline Pablo73

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #16 dnia: 12.02.2020, 16:38 »
Bez podpórki z tyłu buja się to niemiłosiernie.

A co za problem ją podeprzeć zwykłą podpórka za 7 zł albo leszczynowym patykiem ;)

Offline Boski86

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 12.02.2020, 17:04 »
Wygląda fajnie, ale powiedz mi jak że stabilnością? Parawan dodatkowo jej nie obciąża?

Będę ją montował na adaptery z fotela f5r, więc nie chce żeby to było zbyt ciezkie

Offline Dfc7

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #18 dnia: 12.02.2020, 19:26 »
Uzbieraj stówkę i będzie na dwóch podparciach plus mocowanie, a nawet parawan. Tu prócz jaxona mamy też mistralla i trapera. Sam parawan to ok. 1/4 do 1/2 wagi. Miejsce do kuwety ogranicza użyteczność. Osobiście wolałbym mieć pełną i na niej kuwetę. Przy koszu mam dwie. Jedna wyzej, a druga nizej. Dziury już nie zmienisz, a może się zdarzyc, że to ograniczy użyteczność.

Edit: pisałem o nowej.

Offline Pablo73

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #19 dnia: 12.02.2020, 20:23 »
Wygląda fajnie, ale powiedz mi jak że stabilnością? Parawan dodatkowo jej nie obciąża?

Będę ją montował na adaptery z fotela f5r, więc nie chce żeby to było zbyt ciezkie

Bez problemu wszystko stabilne. Jak za dużo na nią nakładałem to podpierałem zwykłą podpórką. Teraz kupiłem dwupoziomową Flagmana więc ta mi zalega. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na priv. A i jeszcze jedno nie słuchaj o ciężkim parawanie itp itd. ten parawan jest niezastąpiony i wygodny.