.. Za 3,5 co można sensownego zbudować?
Nie żebym tam ich bronił czy coś.... Ale churtowo, za 3,50 cosby pomodzil....
Nawet w detalu, karma dla kanarków (Konopie, murzynek, jakieś tam inne ziarnka i witaminki dodane) 2.50kg, 30% mączka rybna 3zl kg, mieszanki papryki, czosnku.... Wymieniać dalej? A to ceny detaliczne...
Costam pomieszać można.... Nie przesadzajmy...
Nie ma nigdzie karmy dla kanarków za 2,5 zl/kg, jeszcze z konopiami do tego

mączka rybna za 3 zl/kg

Po pierwsze gdzie taka jest, po drugie co to tak naprawdę jest, po trzecie kup najtańsza maczke rybna ok 10 zł za kg i przesiej przez sito. Oczy wyjdą Ci na wierzch jak zobaczysz co to jest za "mączka" a mówię o produkcie 3 razy droższym... Papryka która? Z kamisa? Wymień proszę dalej... Jestem ciekaw co zmodzisz jeszcze za wynalazek

przykro mi ale te zanety to nic innego jak odpady piekarnicze, z barwnikiem i aromatem....
A teraz pytanie, z czym można zestawić te 15 zł za 2 kg zanety? Mam 2 propozycje.
Pierwsza to 0,75 litra białych robaków.
Druga to 0,5 kg konopii (4,5 zł), 2 x puszka kukurydzy (ok 3 zł najtaniej), kilo pelletu aller aqua (6 zł), i plaster mielonki w sklepie na wagę (ok 1,5 zł) z którego będę mieć kostki.
Czy będę łowić pierwszym sposobem z podajnikiem do białych, czy drugim z procą i zestawem z oliwka, sądzę że zrobię interes życia w stosunku do tego typu zanet.