Cześć,
przymierzam się do zakupu pierwszego kosza na zawody feederowe, chciałbym poznać Wasze zdania i opinie na temat aktualnej oferty. Nie zamykam się na żadną firmę. Wcześniej korzystałem z Cuzo, ale wystarczająco dojrzałem wędkarsko, żeby wiedzieć, że stabilne siedzisko to absolutna konieczność na zawodach.
Kwota jaką zamierzam przeznaczyć jest tak naprawdę nieograniczona, nie oznacza to jednak, że zamierzam kupić absolutny top. Ma być dla mnie wystarczający, więc jeżeli ktoś poprze dobrymi argumentami zakup drogiego sprzętu, jestem w stanie to zrobić. Ważę obecnie ~95 kg i mam 180 cm wzrostu. Posiadam wózek transportowy, więc waga też nie jest ważna. To czy będę trzymał akcesoria w koszu również jest mało istotne, ponieważ posiadam dobry bagaż. Szukam po prostu, dobrego kosza wędkarskiego, który będzie pode mną stabilny i dużą półkę boczną z parawanem. Z powodu obecnej sytuacji nie potrzebuję go na gwałt, więc chcę, żeby to był w miarę przemyślany zakup.
Jako, że na forum jest dość mało informacji na temat siedzisk, proponuję, aby ten temat służył również innym. Śmiało, opisujcie swoje kosze, każda informacja będzie dla mnie i zapewne dla innych bardzo cenna.
Z góry dzięki!