Cześć, tak jak w temacie poszukuję jakiejś fajnej maszynki do rzutów. Zamierzam przesiąść się z moich ukonanych i strasznie uniwersalnych Daiw BW na coś mocniejszego i szukam jakichś fajnych kręciołków. Raczej wolałbym wolny bieg już z przyzwyczajania aniżeli quick drag, ale nie jest to mus. Rozglądałem się i w oko wpadły mi FOX'y EOS 10000, ale nie jestem w stu procentach przekonany. Za wszystkie wskazówki i porady z góry dziękuję 😋!
Cytat: venividivici w 09.06.2020, 22:41Cześć, tak jak w temacie poszukuję jakiejś fajnej maszynki do rzutów. Zamierzam przesiąść się z moich ukonanych i strasznie uniwersalnych Daiw BW na coś mocniejszego i szukam jakichś fajnych kręciołków. Raczej wolałbym wolny bieg już z przyzwyczajania aniżeli quick drag, ale nie jest to mus. Rozglądałem się i w oko wpadły mi FOX'y EOS 10000, ale nie jestem w stu procentach przekonany. Za wszystkie wskazówki i porady z góry dziękuję 😋!Jak często zamierzasz przerzucać zestaw? Jak co 15 min to 8K moim zdaniem jet za ciężki.
https://skleprybka.pl/sklep/kolowrotki/longcast/kolowrotek-okuma-8k-57739/Okuma 8k przeceniony z 379zł na 305zł
Sonik Vader x 6000 lub Sonik xtractor 5000