Widze, ze na forum ludzie polecaja Okuma Barbarian, Ceymar, Longbow. Czy te mlynki uciagna rybki 10kg + ?
Będziesz zadowolony z tej Okumy C-B. Mam podobną, różni się od Twojej tym, że mam głęboką szpulę. A co się tyczy 8K to za bardzo dobre pieniądze ją dorwałeś.
Cytat: Martinez w 31.07.2020, 10:51Będziesz zadowolony z tej Okumy C-B. Mam podobną, różni się od Twojej tym, że mam głęboką szpulę. A co się tyczy 8K to za bardzo dobre pieniądze ją dorwałeś.Prawdopodobnie go zostawie 250 zl to nie tragedia a byc moze kiedys bede chcial skladac karpiowke. Jak bede chcial sprzedac to tez nie powinno byc problemu raczej ;p
Cytat: ledi12 w 31.07.2020, 10:55Cytat: Martinez w 31.07.2020, 10:51Będziesz zadowolony z tej Okumy C-B. Mam podobną, różni się od Twojej tym, że mam głęboką szpulę. A co się tyczy 8K to za bardzo dobre pieniądze ją dorwałeś.Prawdopodobnie go zostawie 250 zl to nie tragedia a byc moze kiedys bede chcial skladac karpiowke. Jak bede chcial sprzedac to tez nie powinno byc problemu raczej ;pTo jest słuszna koncepcja. Kiedyś raczej się przyda. Nawet jak to będzie za 5 lat, to będzie on wtedy tak samo dobrym kołowrotkiem.
Skróci rzuty.