Autor Wątek: (S) Brolly Sonik, podajniki Preston, bolonka Flagman, akcesoria Fox i Trakker  (Przeczytany 1614 razy)

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 533
Na sprzedaż idą:
  • Komplet brolly Sonik SK TEK 60" BROLLY (w zestawie z podłogą i śledziami), SK-TEK 60” BROLLY FRONT (w zestawie z dodatkowymi śledziami), oraz 2 szt. SK-TEK QUICK CONNECT 48" STORM POLE - 800 złotych z odbiorem osobistym lub wysyłka z dodatkową opłatą.
    Nówka sztuka zestaw, po jego zakupie kupiłem brolkę Foxa, i Sonik leży nieużywany i się kurzy. Namiot bardzo lekki (cały zestaw to tylko 8,5 kg!) i dobrze wykonany. Świetna opcja gdy ktoś chce mieć bardzo uniwersalne schronienie na całodniowe wypady lub szybkie nocki. Front tworzy na górze "skullcap", więc nie powinno być zmartwień z kondensacją.
  • Koszyki Preston ICS In-Line Pellet Feeder (8 sztuk) - 85 zł z wliczoną przesyłką paczkomatem
    Po dwa: small 20 g, small 30 g, medium 20 g, medium 30 g. Mniej jak połowa była używana, reszta w ogóle, wszystkie w stanie idealnym. Matrix wypuścił swoje, więc z prestonów już nie będę korzystał.
  • Bolonka Flagman Grantham Bolo MS 5m - 350 zł z odbiorem osobistym lub wysyłka z dodatkową opłatą
    Kijek bardzo dobrze wyważony, lekki, szybki, ale nie jest przesadnie sztywny. Użyty kilkukrotnie przy przepływance z centerpinem, jednak do tej metody wolę inny kij. Kupiona 29 listopada 2019 r., muszę odszukać paragon. Stan idealny.
  • Fox R-Series 2 Man Dinner Set - 130 zł z wliczoną wysyłką paczkomatem
    Używany, kompletny, stan bdb/idealny. Na dłuższe zasiadki świetny, mi niestety nie jest dane ostatnio jeździć gdzieś na dłużej.
  • Trakker - NXG Stove Bag - 45 zł z wliczoną wysyłką paczkomatem
    pokrowiec na butlę gazową i palnik, ale świetnie (jak na miarę) mieścił mi mniejszy zestaw garnków foxa i palnik. Stan idealny.

Zdjęcia jak i więcej informacji lub odpowiedzi na pytania - zapraszam na PW.

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
Aktualne. Zmiana cen.
1. 750 zł cena nowego kompletu to niemal 1200, wiec przy porównywalnym stanie mojego - okazja
2. 80 zł
3. 320 zł
4. 120 zł
5. 40 zł

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
Koszyki sprzedane, reszta aktualna.

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
Brolka zmienia właściciela.

Bolonka aktualna - 300+kw, nie do negocjacji.

Za akcesoria trakker i Fox 150 z wliczoną wysyłka, jeśli ktoś weźmie razem.

Offline Adrian

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
Przepraszam... pospieszyłem się..

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
Bolonka sprzedana. Został tylko zestaw obiadowy i pokrowiec.