Autor Wątek: Karpiówka do rzutu do 200-400 złotych, możliwa zamiana na Acolyte 12FT  (Przeczytany 3646 razy)

Offline garowy

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 60
  • Ulubione metody: feeder i spinning
Dzięki :thumbup: W grę wchodzi tylko 12ft, w zastępstwie tej andzi , o której rozmawialiśmy - niestety okazała się wadliwa i wróciła do sklepu :/

Offline Adrian

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
Dzięki Panowie! Oczywiście nawet nie myślę o rzutach z woreczkiem PVA na 100 metrów :)

Offline igorkoz

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
Dzięki Panowie! Oczywiście nawet nie myślę o rzutach z woreczkiem PVA na 100 metrów :)

Spróbować zawsze można 8)

Offline warcianin

• Ekspert
  • Reputacja: 39
witam żeby nie zakładać nowego wątku szukam 2 kompletu karpiówek do wywózki 9 lub 10ft w podobnej kwocie fajnie jak by były w korku ;)
Konrad

Offline Adrian

• Ekspert

Spróbować zawsze można 8)
Może kiedyś się uda :)

Offline Adrian

• Ekspert
witam żeby nie zakładać nowego wątku szukam 2 kompletu karpiówek do wywózki 9 lub 10ft w podobnej kwocie fajnie jak by były w korku ;)
Nie posiadam ale sam myślę o Fox Explorer albo Sonik Xtractor. Oba z teleskopowym pierwszym składem, Fox dodatkowo pozwala na użytkowanie w dwóch długościach.

Offline warcianin

• Ekspert
Adrian właśnie na sonikiem xtractorem myślę dużo osób je chwali 😀
Konrad

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
https://sklep-wedkarski.waw.pl/wedka-wychwood-riot-3-0m-10ft-3lbs-korkowy-dolnik.html ,zerknij na te patyki fajna opcja z korkiem i dożywotnia gwarancja na blank ;)

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
Adrian właśnie na sonikiem xtractorem myślę dużo osób je chwali 😀

Sonik nie jest zły, ale Shimano nie zastąpi. Podobnie Fox czy Wychwood - no nie ma opcji. Węda z z dobrą akcją to 2 skład a nie jakieś tam cuda wianki z teleskopem itp. Tym bardziej, że w tytule kolegi pisze o dalekich rzutach ;)
Pozdrawiam Seba

Offline warcianin

• Ekspert
Seba właśnie dałeś mi do myślenia czy nie zmienić swoich rzutowych hirizont x3 na shimano tx2 😃
Konrad