Zawiązałem strzałówkę z pleciony 0.20mm. Węzeł wyszedł dość gruby moim zdaniem I dźwięk przechodzenia przez przelotki był bardzo irytujący. Miałem również wrażenie, że sama strzałówka a raczej węzeł, stopuje a zarazem ogranicza dystans rzutu. Odciąłem strzał zawiązałem zestaw na samej żyłce - prologic mimicry 0.28. Podajnik 65g + zanęta dawało rade, nic się nie zerwało, także rezygnuje ze strzału 
Wiele ludzi poleca taki zestaw w tym mistrzowie ale zastanawiam się gdzie tu logika. Taki zestaw ma same minusy. Żyłka jako linka główna powoduje małą czułość brań. Plecionka na strzałówce powoduje bardzo niekomfortową końcówkę holu praktycznie bez amortyzacji.
Sytuacja diametralnie się zmienia jeśli dajesz plecionke 0,12-0,14 jako linkę główną i 10-12 m strzałówki z żyłki 0,30-0,35. Taki zestaw jest czuły, ma zapas mocy i wystarczającą amortyzacje a w ostatniej fazie holu masz rybę na samej żyłce.
Co do węzła i przelotek . Pod koniec września spotkałem się na Jeziorze Żywieckim kumpla z forum który stwierdził ,że ma za małe przelotki żeby łowić strzałówką. Zawiązałem mu strzałówkę z Żyłki awa`s ion power camo quattro 0,309 i mimo delikatnego feedera z małymi przelotkami nie był wstanie w ogóle słyszeć węzła. Stwierdził ,że gdyby nie wiedział to nie zorientował by się ,że ma zawiązaną strzałówkę. Dużo ludzi poleca jakieś dziwne węzły nie prubując innych i wprowadza ludzi w błąd. Wędką od Gabora nie masz prawa słyszeć ani poczuć strzałówki zawiązaną takim węzłem .
Specjalizuje się w leszczach , płociach i jaziach ale na takim zestawie wyjomowałem też wielkie karpie których chol trwał kilkadziesiat minut i wszystko pracowało idealnie .