Przyszła jesień, zaraz zima, a wraz z nią koniec sezonu

może ktoś chce się pozbyć sprzętu i zrobić miejsce na prezenty od mikołaja?
Od razu zaznaczam, że regularnie przeglądam giełdę i wiem co jest na niej wystawione. Trochę sprzętu już z niej nabyłem. Dzięki Shreku, Mosteque, Marcinn i Frankstein
Z zakupem niczego mi się nie śpieszy, nad wodę wrócę dopiero w marcu-kwietniu, do tego czasu będę sobie zbierać sprzęt, a to czego nie pozyskam od Was kupię po prostu w sklepie. Lubię dawać 2 życie przedmiotom i przy okazji nie wydawać fortuny , więc chętnie kupię od was sprzęt dla siebie i kolegi:- feedery: długość 3m, maksymalnie 3,3m - długość transportowa nie może przekroczyć 125cm bo nie wejdzie mi do bagażnika, więc w grę wchodzą tylko trójskłady. Cw dowolne, może być zarówno do 60 jak i 100g
- kołowrotki: nie chcę ogromnych karpiowych młynków z mega pojemnymi szpulami, wystarczy coś mieszczącego 150m żyłki 0,28 z lekkim podkładem. Wolny bieg to fajny, acz niekonieczny dodatek.
- pokrowiec: najlepiej usztywniany, długość MAX 140cm, jak zmieści 4 kije z kołowrotkami to będzie wystarczający. BYLE NIE W KOLORZE MORO ! Jakoś tak po prostu nie lubię

- kosz do podbieraka: ostatni mój kosz został nad wodą i zniknął nim po niego wróciłem

Koniecznie gumowany tak by łatwiej było zadbać o to by nie śmierdział, nie musi być specjalnie wielki. Sztycę na szczęście mam, potrzebuję tylko kosz-siatkę.
wszelkiej maści metodowe akcesoria:
- podajniki bo tych nigdy za dużo: najbardziej lubię Prestona i jego ICSy, mam też foremki z Drennana i Mikado, więc inne marki wchodzą w grę: wszystkie nie cięższe niż 30g! (myślałem nad licytacją dla Mirkam ale tam niestety głównie te gramatury których nie potrzebuję

)
- inne mniej i bardziej przydatne pierdółki do łowienia na metodę:)
- metodowe przynęty : mogą być otwarte, nawet końcówki opakowań tak by potestować. Mam już sporo od Shreka i z lokalnego sklepu, ale przynęt również nigdy dość
- może coś do feederowego fotela? podpórki, fajki, prosta tacka itd
- przydałyby się też proste elektroniczne sygnalizatory na nocne łowienie zwykłymi gruntówkami, wystarczą 2 sztuki
Rozważę też całą resztę sprzętu który Wam zalega !
Miło byłoby gdybyście wrzucili markę i model oferowanego sprzętu z ceną: jeśli będę zainteresowany odezwę się na priv i dogadamy resztę
EDIT: OGARNIĘTE- Feeder Arm a nawet dwa

- Dzięki
Mosteque i
Frankstein- Deeperek - Dzięki
Marcinn