Autor Wątek: Black Friday 2020  (Przeczytany 99513 razy)

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Black Friday 2020
« Odpowiedź #225 dnia: 26.11.2020, 08:50 »
#BLACKWEEK #WYPRZEDAŻE

Black Week w Trotce dzień 3 ! 🥳🥳🥳

Dziś o godzinie 18:00, odpalamy wędki z wysokiej półki na rabacie -35%.😍

Czekajcie na to koniecznie !🤩🤩🤩

Przypominamy również, że promocja na produkty spożywcze Maros wciąż trwa !

👉https://sklep-wedkarski.waw.pl/

Sklep Wędkarski Trotka
Maciek

Offline Martinez

• Ekspert
  • Reputacja: 371
  • Wędkarz z zasadami
    • Galeria
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #226 dnia: 26.11.2020, 08:57 »
To ja ze słowem przestrogi. Zwracajcie uwagę na te wszystkie promocje. Miałem przygotowane w kilku sklepach koszyki 'na grubo', ale już widzę, że nic z tego. Większość sklepów udzieli tych świetnych rabatów od maksymalnej ceny często z sufitu. Takiej, która na danym produkcie nigdy nie była widywana. Sam widzę po kilku pozornie renomowanych sklepach, że licząc te super rabaty, wychodzi mi ledwo co taniej niż gdybym analogiczny koszyk złożył miesiąc czy dwa wcześniej. Także dla mnie w tym roku tylko uzupełnienie bieżących braków. Odpuszczam duże zakupy. Zagranica też pod tym względem słabiutko, więc trudno.

Najwięcej oszczędza się nie wydając wcale 8)
Ja już namierzyłem "niesamowitą"" okazję. Rakieta zanętowa, która w marcu b.r. kosztowała 5,00 zł/szt, a teraz przed B-F kosztuje 8,09. W promocji B-F cena wynosi... 7,69zł. :facepalm:
TKKP - Tarnowski Klub Karpiarzy Przeklętych ;)

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #227 dnia: 26.11.2020, 09:01 »
To ja ze słowem przestrogi. Zwracajcie uwagę na te wszystkie promocje. Miałem przygotowane w kilku sklepach koszyki 'na grubo', ale już widzę, że nic z tego. Większość sklepów udzieli tych świetnych rabatów od maksymalnej ceny często z sufitu. Takiej, która na danym produkcie nigdy nie była widywana. Sam widzę po kilku pozornie renomowanych sklepach, że licząc te super rabaty, wychodzi mi ledwo co taniej niż gdybym analogiczny koszyk złożył miesiąc czy dwa wcześniej. Także dla mnie w tym roku tylko uzupełnienie bieżących braków. Odpuszczam duże zakupy. Zagranica też pod tym względem słabiutko, więc trudno.

Ja już namierzyłem "niesamowitą"" okazję. Rakieta zanętowa, która w marcu b.r. kosztowała 5,00 zł/szt, a teraz przed B-F kosztuje 8,09. W promocji B-F cena wynosi... 7,69zł. :facepalm:

Niestety tak to w pl wygląda....
Maciek

Offline KamilR

• Ekspert
  • Reputacja: 154
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #228 dnia: 26.11.2020, 09:28 »
mjmaciek szkoda, że nie mają Drennana bo na to poluję. Przejrzałem ich ofertę i parę osób może uda się wyrwać coś ciekawego. Niestety większość kijów jest w ilosciach 1-2-3 sztuki.

Offline MetiusMate

• Ekspert
  • Reputacja: 129
  • Ulubione metody: podlodówka
« Odpowiedź #229 dnia: 26.11.2020, 09:40 »
https://www.wedkarski.com/ubrania/14038-kurtka-g-a-barbarus-geoff-anderson.html

Tak się oszukuje klientów.
Kupiłem swojego Barbarusa w wędkarski.com dwa miesiące temu za 808 zł.
Zobaczcie teraz po ile jest ta Kurtka u nich. Co najlepsze, jest już w promocji Black Friday w wysokości 20%. Zobaczcie o ile cenę podnieśli przed promocją :facepalm:
To jest normalne skurwysyństwo :(

Przesyłam paragon jak kupywałem kurtkę. Podnieśli cenę kurtki o 230zl przed Black Friday. Zrobili promo w wysokości 20% a i tak wyjdzie o 70zł jak kupywałem wczesniej

Ludzie nie dajcie się tak doić. Obserwujemy dokładnie co się dzieje przed promocjami.

Offline lm

• Ekspert
  • Reputacja: 38
« Odpowiedź #230 dnia: 26.11.2020, 09:48 »

Podzielam, to nie ma sensu, 5zł zysku dla sprzętu na wiosne 2021.
Lepiej niech ta kasa dalej pracuje...

Koszyk pusty.

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #231 dnia: 26.11.2020, 09:59 »
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline Awek

• Ekspert
  • Reputacja: 334
« Odpowiedź #232 dnia: 26.11.2020, 10:09 »
Wyrywkowo spr. teraz akcesoria z Foxa, które mam zamiar kupić, w karpiowy.pl, na 20 % rabatu nadal mam taniej na allegro, ale ceny!
Sławek

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #233 dnia: 26.11.2020, 10:25 »
To prawda, większość promocji jest sztuczna, choć kiedyś u nich udało mi się kupić 3 karpiówki w świetnej cenie, ale to było... kiedyś :facepalm:.
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline Martinez

• Ekspert
  • Wędkarz z zasadami
    • Galeria
« Odpowiedź #234 dnia: 26.11.2020, 10:29 »
Czytam Wasze spostrzeżenia, sam kontroluję na bieżąco ceny. Dochodzę do jednego wniosku, zadając sobie tym samym pytanie: Czy pewna część (nie większość, nie wszystkie) sklepów, robi z nas wędkarzy, idiotów? Czy oni myślą, że my nie jesteśmy w stanie wyłapać tej sztucznej promocji? Miejmy nadzieję, że po takim "nabijaniu" klientów w butelkę z etykietką Black Friday, pójdą po rozum do głowy, kiedy okaże się, że nikt u nich nie kupił, czy też poszło tylko tyle towaru, że nawet nie zwróciły się koszty, nie wspominając już o zysku...

Offline pitry1987

• Ekspert
  • Reputacja: 69
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #235 dnia: 26.11.2020, 10:31 »
To chyba zależy od sklepu. Kupiłem i masę pierdół do metody i wędki i ani w Trotce ani Drapieżniku nie obserwowałem podwyżki cen przed BF.
Bo rybka lubi pływać i to nie w patelnianym oleju 😃

Online ledi12

• Ekspert
  • Reputacja: 259
« Odpowiedź #236 dnia: 26.11.2020, 10:47 »
Wg mnie warto zrobić liste tych sklepów, które nabijają ludzi w butelkę i po prostu opublikować tutaj na forum w osobnym temacie :) Trzeba takie miejsca piętnować.
.
Metodowy karpiarz
---------------------
Sum -> 22 kg
Karp -> 20 kg
Jesiotr -> 12 kg
Amur -> 17 kg

Offline Martinez

• Ekspert
  • Wędkarz z zasadami
    • Galeria
« Odpowiedź #237 dnia: 26.11.2020, 10:50 »
Ledi - z tą listą byłbym ostrożny. Nie jesteś w stanie udowodnić (jeśli wcześniej nie miałeś dowodów w postaci oferty), że kantują na promocji. Przy dobrym prawniku są w stanie takiemu "publikatorowi" założyć sprawę o zniesławienie i narażenie na szwank dobrego imienia firmy. Niestety, taka jest prawda.

Offline Azymut

• Ekspert
  • Reputacja: 578
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #238 dnia: 26.11.2020, 10:51 »
Ale jak stwierdził kolega Basp28...

Jak mają wysokie ceny i hu*.  rabaty to niech zalicza padaczkę - o klienta trzeba dbać.
Z tego wątku jakby usunąć nachalna reklamę ukochanego sklepu, to by połowa stronny znikła...
Prawda jest brutalna sklep forumowy z rabatami wypada blado na tle konkurencji. Już dawno nic tam nie kupiłem co więcej coraz rzadziej tam zaglądam, już nawet sklepy stacjonarne mają lepsze ceny...l

... może teraz zrozumie czemu na tysiące zamówień Drapieżnik ma tysiące pozytywów i nawet ich, cytuje, "hu..we rabaty", są przynajmniej realnymi rabatami :) :beer:

Dlatego sobie i wam życzę by nie zaliczyli, znów cytuje, "padaczkę" 8)
https://www.instagram.com/match_n_feeder/

PB:
Karp 93 cm, (83 cm PZW)
Amur 83 cm,
Jesiotr 110 cm,
Lin 52 cm,
Karaś pospolity 41 cm,
Karaś srebrzysty 44 cm,
Leszcz 69 cm,
Jaź 50 cm,
Płoć 37 cm.

Online ledi12

• Ekspert
  • Reputacja: 259
« Odpowiedź #239 dnia: 26.11.2020, 11:04 »
Ledi - z tą listą byłbym ostrożny. Nie jesteś w stanie udowodnić (jeśli wcześniej nie miałeś dowodów w postaci oferty), że kantują na promocji. Przy dobrym prawniku są w stanie takiemu "publikatorowi" założyć sprawę o zniesławienie i narażenie na szwank dobrego imienia firmy. Niestety, taka jest prawda.

Fakt, ale zawsze można użyć częściowej cenzury w taki sposób, żeby nie podawać dosłownej nazwy sklepu a jedynie odpowiednią grę słów, żeby każdy wiedział o co chodzi. Wtedy nikt nie będzie miał pretekstu do złożenia pozwu a forumowicze nadal będą mogli się domyśleć o kogo chodzi.
Metodowy karpiarz
---------------------
Sum -> 22 kg
Karp -> 20 kg
Jesiotr -> 12 kg
Amur -> 17 kg