Być może nazwa "forumowy sklep" wzieła się stąd,że dobrze się o nim wysławia wielu forumowiczów.
Plus każda negatywna opinia jest od razu bombardowana i sprowadzana do parteru. Wiem, bo sam tego doświadczyłem.
Przykro mi, że tak to odbierasz. Wg mnie często przesadzamy z pewnymi rzeczami, to znaczy z tym sprowadzaniem do parteru. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, forum zaś służy do wymiany poglądów. Rozumiem jak ktoś jest obrażany, wyszydzany, a co było w twoim wypadku?
Bo zobacz, zacytuję coś:
Jak mają wysokie ceny i hu*. rabaty to niech zalicza padaczkę - o klienta trzeba dbać.
Z tego wątku jakby usunąć nachalna reklamę ukochanego sklepu, to by połowa stronny znikła...
Prawda jest brutalna sklep forumowy z rabatami wypada blado na tle konkurencji. Już dawno nic tam nie kupiłem co więcej coraz rzadziej tam zaglądam, już nawet sklepy stacjonarne mają lepsze ceny...lTo jest mocne zdanie, więc budzi mocną odpowiedź. Ja rozumiem jak się napisze '
nie wiem jak dla was, ale dla mnie Drapieżnik jest zbyt drogi' lub
'chętnie widziałbym większe promocje' lub coś podobnego. Co innego jednak jak ktoś sugeruje, że sklep jest zły, bo ma wysokie ceny, do tego ci co tam kupują sa niepoważni czy zwariowani lub są w jakiś sposób sponsorowani. Bo po ile ktoś chce coś kupić, to sprawa osobista każdego. Jeden będzie szukał najlepszej okazji, inny chce miec gwarancję i rzetelną obsługę.
Ja się włączam do dyskusji zaś, bo wiem jak złe są wojny cenowe, których sam doświadczyłem. Wiem jak niszczą i jak prowadzą donikąd.