Cytat: pitry1987 w 27.11.2020, 13:53Cytat: Jurek z Warszawy w 27.11.2020, 11:25w drapiezniku s70 z MC karp szybko zeszły- co w nich takiego jestPo mojemu, a w zasadzie po rybiemu, chyba nic specjalnego. Zacny wędkarz reklamuje, a to nie jest nawet wafters.Przynajmniej na kilka podwarszawskich komercjach dawał pojedyncze rybki ale na inne przynęty/ prawdziwe waftersy brania były zdecydowanie częstsze.W połączeniu z zanętą MCKARP Power Fish ta przynęta dała mi w tym sezonie bardzo dużo karpii.
Cytat: Jurek z Warszawy w 27.11.2020, 11:25w drapiezniku s70 z MC karp szybko zeszły- co w nich takiego jestPo mojemu, a w zasadzie po rybiemu, chyba nic specjalnego. Zacny wędkarz reklamuje, a to nie jest nawet wafters.Przynajmniej na kilka podwarszawskich komercjach dawał pojedyncze rybki ale na inne przynęty/ prawdziwe waftersy brania były zdecydowanie częstsze.
w drapiezniku s70 z MC karp szybko zeszły- co w nich takiego jest
Cytat: KrzysztofS w 27.11.2020, 15:46Cytat: pitry1987 w 27.11.2020, 13:53Cytat: Jurek z Warszawy w 27.11.2020, 11:25w drapiezniku s70 z MC karp szybko zeszły- co w nich takiego jestPo mojemu, a w zasadzie po rybiemu, chyba nic specjalnego. Zacny wędkarz reklamuje, a to nie jest nawet wafters.Przynajmniej na kilka podwarszawskich komercjach dawał pojedyncze rybki ale na inne przynęty/ prawdziwe waftersy brania były zdecydowanie częstsze.W połączeniu z zanętą MCKARP Power Fish ta przynęta dała mi w tym sezonie bardzo dużo karpii.A gdzie łowiłeś, jeśli można wiedzieć? Ja kupiłem zanętę Aroma Corn na testy, ale dopiero zapewne za jakieś 5 m-cy dopiero.
O rany Panowie, widzę, że nockę zarwaliście. Ja spokojnie o 6 rano zrobiłem zakupy. W Drapieżniku stosunkowo niewielkie, głównie spławiki i inne pierdoły za kilka stówek.. Wędkę i kołowrotki w innych sklepach kupiłem.
A ja specjalnie dla Maćka zrobiłem pierwsze zakupy w Drapieźniku żeby mi nie wypominał że nie kupuje u nich
Cytat: Alek w 27.11.2020, 17:06O rany Panowie, widzę, że nockę zarwaliście. Ja spokojnie o 6 rano zrobiłem zakupy. W Drapieżniku stosunkowo niewielkie, głównie spławiki i inne pierdoły za kilka stówek.. Wędkę i kołowrotki w innych sklepach kupiłem.Pochwał się jaka wędka i kołowrotek