Autor Wątek: Black Friday 2020  (Przeczytany 99537 razy)

Offline pawlica

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 15
Odp: Black Friday 2020
« Odpowiedź #480 dnia: 05.12.2020, 15:51 »
Aha niedoczytalem chyba. Dobra dzięki będę szukał

Offline e-MarioBros

• Ekspert
  • Reputacja: 419
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #481 dnia: 05.12.2020, 16:24 »
portal zlowokazje.pl - musisz śledzić, bo pojawiają się fajne rzeczy po przystępnych cenach. ---> generalnie racja, ale przy okazji BF lepsze okazje mieli inni, ale niektórzy z innych zawiedli
;)

Offline Wolvie

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #482 dnia: 06.12.2020, 09:22 »
4) Carpsite.pl wszystko na czas i do tego bdb ceny. M. In. - 35% na Ridge Monkey. Dzięki temu na zakupie samego "RM Armoury Tackle Box" zyskałem 70 zł. Generalnie zadowoleny 🤜🤛

Polecasz ten box? Jak on wypada na tle produktów odpowiedników np. od Foxa i Kordy?

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #483 dnia: 06.12.2020, 11:12 »
Polecam jak najbardziej. Wspomniane przez Ciebie są OK, ale ten wg mnie bije je na głowę, biorąc pod uwagę choćby rozwiązania etc. Podejrzałem go u kolegi. A że był BF to dałem za niego tylko lub aż 207 zl. bo normalnie kosztuje 70 zł więcej. Czeka zapakowany, jako prezent pod choinkę. Poniżej masz link, w którym ładnie wszystko wyjaśniono i pokazano
Pozdrawiam Seba

Offline pitry1987

• Ekspert
  • Reputacja: 69
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #484 dnia: 07.12.2020, 11:33 »
Czy dostał już może ktoś zwrot kasy od Bait Box? Chodzi o te zakupy opłacone przelewem?
Bo rybka lubi pływać i to nie w patelnianym oleju 😃

Offline adamk

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 50
« Odpowiedź #485 dnia: 07.12.2020, 11:50 »
Nie.
napisałem Im rano krótki list rozważający negatywną rekomendację sklepu na forach i grupach dyskusyjnych dot. wędkarstwa - ja sam znam kilkanaście osób, które się nacięło. Sądzę, że sporo obrotu robią on-line a Ci klienci to jednak użytkownicy/czytelnicy internetu... W sumie głupia sprawa ale mogą takim amatorskim zachowaniem "położyć" sklep, chyba że jesteśmy frajerami i ostatnie wpłaty były celowe tzn. sami szykują się do upadłości...

Offline pitry1987

• Ekspert
« Odpowiedź #486 dnia: 07.12.2020, 11:54 »
Mi odpisali, że w pt zrobili ale dziś nic nie weszło od nich a z innych źródeł już są więc nie wiem czy kwestia banku czy braku zrobienia tego przelewu. Chciałem kupić parę MMM Dark w dobrej cenie a teraz się tylko bujam z nimi.

Offline e-MarioBros

• Ekspert
  • Reputacja: 419
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #487 dnia: 07.12.2020, 12:00 »
ja na razie (?) nie dostałem zwrotu :money:
;)

Offline adamk

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 50
« Odpowiedź #488 dnia: 07.12.2020, 12:02 »
Hmm, powiem tyle dla chcących odzyskać kasę - rekomenduję telefon do Nich (baitbox) i za chwilę na @ potwierdzenie przelewu zwrotu... tylko po co to wszystko i zasłanianie się prawem konsumenckim, trochę lipa no ale może taka branża.
W wiadomości priv chętnym mogę podać nr telefonu, który "podobno" przyspiesza księgowość i transfery pieniędzy.

Offline grzecho

• Ekspert
  • Reputacja: 48
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #489 dnia: 07.12.2020, 13:34 »
Opiszę i ja swoje zamówienia z BF. Zakupy dokonałem w trzech sklepach: w Drapieżniku, Polandfishingu i Roach- shopie. W każdym z zamówień były pomyłki. W Polandfishingu dodatkowo nie było jednego produktu na stanie (ale pobraniowa więc bez problemu). Drapieżnik i Polandfishing na drugi dzień wysłali właściwe przedmioty na wymianę. Natomiast Roach-shop nawet nie wie o pomyłce bo pomylona jedna paczka gliny w tej samej cenie ... szkoda ich i mojego czasu.
Pomyłki każdemu się zdarzają bo tylko ten się nie myli co nic nie robi (wiadomo). Sztuką jest rozwiązać problem szybko i pozytywnie. Nie zazdroszczę Wam problemów i nerwów z tym związanych. Wychodzi na to, że ze sklepów niesprawdzonych/niepewnych lepiej dołożyć kilka złotych i zamówić za pobraniem.
Grzesiek
"W czasach powszechnego fałszu mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym" G. Orwell

Offline KamilR

• Ekspert
  • Reputacja: 154
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #490 dnia: 07.12.2020, 13:54 »
U mnie to samo z Baitboxem. Zostałem zapewniony, że w piątek będzie wysłany przelew no i czekam...

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #491 dnia: 07.12.2020, 14:13 »
Panowie wniosek na przyszłość - brać za pobraniem - nie tylko w BB. 5 zł więcej a towar miałem w ubiegły poniedziałek a drugą paczkę w środę. Ponadto unikniecie zabaw za częściowe zwroty i co ważne nie będziecie się wk. ja w tym momencie. No i zapłacicie wyłącznie za to, co przyjedzie. Pisałem już to wyżej, dobrych rad nigdy za wiele. 8)
Pozdrawiam Seba

Offline pitry1987

• Ekspert
« Odpowiedź #492 dnia: 07.12.2020, 15:55 »
U mnie się wreszcie pojawił ten zwrot :)

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 342
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
« Odpowiedź #493 dnia: 07.12.2020, 20:37 »
A ja powiem inaczej... zakupy w BF to jak zamówiony obiad w środku sezonu w przyplażowym barze, może być ok, może go nie być wcale, może być nasączony tłuszczem po brzegi lub inne extrema. Jeśli ludzie w jeden dzień rzucają się na okazje, muszą być gotowi na przeboje. Można zmieniać taktyki, na pobraniowe czy inne wymyślne ale i tak element loterii istnieje, co wystarczy poczytać w stylu zamawianie zaraz po północy itp zagrania. :) Polowanie na okazje BF przypomina wyrywanie sobie szmat przez staruszków w Lidlu gdy jest "promocja" to słowo jest tak gdzieś w nas jako Polakach zakorzenione, że jesteśmy zdolni do wielu ustępstw często nielogicznych. Promocja 5 zł na MMM jest warta nerwów i czasu poświęconego na pisanie maili, telefonów by oddali łaskawie nasze pieniądze??? Ile paczek zużywacie w sezonie by w listopadzie bić się o to??? 8) Polecam pod rozwagę czy ten BF to takie WOW jak kreują media i my sami.

Offline Azymut

• Ekspert
  • Reputacja: 578
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #494 dnia: 07.12.2020, 20:52 »
Ja w czwartek miałem w koszu (przygotowuje go sobie wcześniej na spokojnie by nie zapomnieć o niczym) 2500 zł, a w piątek (black friday) ten sam koszyk kosztował mnie 2000 zł. A kupowałem duperele, plus parasol, i kołowrotek. A wydarzyło się to wszystko w "D" więc ja zaoszczędziłem 500 zł co jest dla mnie bardzo dużą kwotą... :)

Strach pomyśleć ile zł w ramach black friday może zyskać ktoś kto kupuje kosz, wędki, kołowrotki, namioty z najwyższej półki i do tego kilka sztuk  itp itd...

Jak widzisz realnie oszczędza się dużo pieniędzy, a zima po to jest by coś uzupełnić albo dokupić. Nawet sporo drobiazgów da Ci już rabat i oszczędność którą ciężko pogardzić :P
https://www.instagram.com/match_n_feeder/

PB:
Karp 93 cm, (83 cm PZW)
Amur 83 cm,
Jesiotr 110 cm,
Lin 52 cm,
Karaś pospolity 41 cm,
Karaś srebrzysty 44 cm,
Leszcz 69 cm,
Jaź 50 cm,
Płoć 37 cm.