Super Matchless

Z zestawienia wynika, że potrzebujemy 23 noclegi więc powinniśmy pomieścić się w dwóch domach na łowisku, a awaryjnie są jeszcze miejsca w leśniczówce.
Zostają jeszcze te namioty karpiowe do koczowania nad wodą i chętni do spania w namiotach na polu namiotowym (o ile będą).
Tak więc miejsc nam nie powinno zabraknąć.
Jeżeli ktoś chce z kimś konkretnym mieszkać (kolega, dziewczyna, znajomy itd) to znacie rozkład pokoi w domach i można by takie uwagi również przedstawić.
Rezerwacja łowiska to 10 zł od osoby wędkującej do 6 marca, a jeżeli chodzi o spanie to połowa kwoty również do 6 marca. Myślę, że dokładne wyliczenia co do złotówki i tak będą zrobione na miejscu podczas pierwszych godzin po przyjeździe.
Mnie wyszło, że musimy zebrać 610 zł jako zaliczkę na rezerwację domów i 420 zł na rezerwację zbiornika jeżeli 42 osoby będą wędkowały.Co do wpłat to chyba lepiej jakby zbierała je jedna osoba, a później wykonała przelew do właścicieli. Jedna (wybrana) osoba wysyła dane do wpłaty do Matchlessa, a on rozsyła drogą mailową do wszystkich, którzy wysłali ankietę te dane do wpłaty.
Kasę wg mnie powinna zbierać osoba wszystkim znana i z pewnym kredytem zaufania. Z racji tego, że jeden admin przebywa w UK, a jeden w PL, ja zaproponował bym tego z PL, czyli Mateo.
Przepraszam, że bez uzgodnienia z zainteresowanym wysuwam taką propozycję. Myślę, że dałeś się poznać jako solidna firma i wszystko będzie ok. Oczywiście jeżeli nie masz na to ochoty bądź czasu to ... nie mam innych pomysłów. Po prostu mało kogo znam osobiście.