Cytat: Kafarszczak w 02.06.2016, 18:46Ja biorę tylko to, co najpotrzebniejsze Też przyjąłem taką taktykę. Im mniej bagażu, tym lepiej.Na razie przygotowałem rzeczy, które są związane z samochodem. Taki podstawowy zestaw:- zestaw świec zapłonowych,- komplet przewodów wysokiego napięcia,- pasek napędu alternatora,- płyn chłodniczy,- płyn hamulcowy,- płyn do układu wspomagania,- płyn do spryskiwaczy,- szczotki do alternatora,- szczotki do rozrusznika,- zapasowe koło- zestaw naprawczy do opon (na zimno),- zestaw naprawczy do opon (na gorąco),- podnośnik śrubowy,- podnośnik hydrauliczny,- rezerwowe klemy,- zestaw żarówek,- zestaw bezpieczników,- gaśnica,- apteczka,- zestaw kluczy nasadowych,- zestaw kluczy oczkowych,- klucz uniwersalny (regulowany),- klucz do kół,- zestaw wkrętaków płaskich,- zestaw wkrętaków Philips,- zestaw wkrętaków Pozidriv,- zestaw kluczy imbusowych,- młotek 0,5 kg,- młotek 2 kg,- przewody elektryczne (różne),- zestaw zacisków do przewodów,- lutownica transformatorowa (65 W),- lutownica kolba (200 W),- klej kontaktowy,- klej cyjanoakrylowy,- taśma izolacyjna,- taśma samoprzylepna,- taśma samoprzylepna dwustronna,- latarka,- lampa naftowa,- nafta,- zapałki,- zapalniczka,- krzesiwo,- scyzoryk,- siekiera,- mapa,- GPS,- kanister z benzyną,- pistolet,- karabin,- strzelba,- naboje,- paralizator,- płyn odstraszający owady,- gaz pieprzowy,- gaz paraliżujący,- koc azbestowy,- koc bawełniany,- książka serwisowa.Mam dziwne wrażenie, że o czymś zapomniałem. Zabieram się za szykowanie ubrań i obuwia.Edycja: wiedziałem... klucz do świec.
Ja biorę tylko to, co najpotrzebniejsze
Jacek - uśmiałem się do łez...
Cytat: Luk w 03.06.2016, 09:38Jacek - uśmiałem się do łez... To jest prawda, Jacek jedzie Syreną 104 i to tylko standardowy niezbędnik kierowcy
Jacek, czy ty będziesz na zlocie?