Myślę, że organizacyjnie to już zaczęło się ogarniać. Ankieta wyłoni nam termin, później trzeba zrobić listę osób, które deklarują uczestnictwo w wybranym większością głosów terminie. Lista da nam pogląd na to ile będzie osób, co za tym idzie mając termin i przybliżoną liczbę można rozmawiać z właścicielem o rezerwacji łowiska. Na pewno musi wiedzieć jak duża grupa to będzie, by mógł organizacyjnie się przygotować,, ewentualnie wyłączyć jeden lub dwa zbiorniki dla nas. Przygotować ewentualnie teren i inne sprawy logistycznie.
Jeśli zaś chodzi o kontakt, to ja myślę, że dobrze by było, by był to ktoś upoważniony przez Luk'a czy administrację. Było by rewelacyjnie jakby znalazła się osoba, która mieszka blisko łowiska. Jeśli nie, można wszystko załatwić telefonicznie. Gdyby nie było chętnego, mogę to być nawet ja.
W ogóle, korzystając z okazji, że będę blisko Konina, prawdopodobnie wybiorę się tam nad Wartę albo inne ciekawe łowisko w okolicy. Ale to już po zlocie, w drodze powrotnej do domu