1. Siatki na zawodach
2. Pies Ostapa
3. Węzeł sanitarny
4. Co rozumieją gospodarze jako doba. Od której do której? (łowienie i spanie)
5. Jak rozumieją te opłaty? Bo teoretycznie, płacimy zaliczki 10 zł. Podobno łowienie to koszt 15 zł. Czyli płacimy 10 zł zaliczka + 5+5+5 zł za każdy dzień i to = 15 zł czy 10 zł zaliczka i 15 zł / dzień. To wtedy mimo, że rezerwujemy obiekt to płacimy więcej.
6. Czy będą zarybiać na wiosnę?
7. W razie braku pokoi na terenie można sie rozbić na polu namiotowym ? Jaki jest koszt of os/namiotu?
8. Czy będzie możliwość rozpalenia własnego grilla na stanowisku?
9. Czy na stanowisku można koczować w namiocie karpiowym 2 dni?
1. Siatki na zawodach będzie można używać do czasu zważenia ryby.
2. Decyzja co do psa zapadnie po naradzie z mężem tej pani, odpowiedź dadzą w poniedziałek wieczorem.
3. Węzeł sanitarny.
1 kondygnacja domu nr 1 - łazienka z prysznicem i toaleta/ 150 zł za kondygnację/ dobę.
2 kondygnacja domu nr 1 - łazienka z prysznicem i toaleta/ 250 zł za kondygnację 2 i 3/ dobę
3 kondygnacja domu nr 1 - brak łazienki i prysznica.
1 kondygnacja domu nr 2 - łazienka z prysznicem i toaleta/ 70 zł za pokój/ dobę
2 kondygnacja domu nr 2 - łazienka z prysznicem i toaleta/ 70 zł za pokój/ dobę
3 kondygnacja domu nr 2 - brak łazienki i prysznica/ 70 zł za pokój/ dobę
Wpłata 50% do 6 marca jako zaliczka i rezerwacja domów.
Jest możliwość korzystania z sanitariatów w domach dla osób śpiących w namiotach.
4. Doba liczona jest od godz. 12 do 12. Pani policzy nam za dwie doby, wyjechać mamy w niedzielę do około 18.
5. Opłata za wędkowanie wynosi 15 zł/dobę/osobę + 10 zł /dobę/osobę za rezerwację łowiska co daje łącznie 25 zł/dobę/osobę. Zaliczka 10 zł/osobę do 6 marca jako rezerwacja łowiska.
6. Nie wiadomo.
7. Nie wolno palić grilla na stanowisku, tylko w wyznaczonym miejscu.
8. Będzie możliwość koczowania w namiocie przy stanowisku, będą wyznaczone 3 takie stanowiska, z łowieniem w nocy, bez alkoholu, 10 zł/dobę/osobę.
9. Można używać łódek zanętowych.
10. Auta mogą być na stanowisku od strony dźwigu, od początku do altany, około 8 stanowisk tam się zmieści, łącznie z pomostem.
11. Poza zawodami można łowić na dwie wędki.
Zmieniły się ceny za 1 dom, poprzednie były wynikiem niezrozumienia. 2 i 3 kondygnacja liczone są razem.
Pani liczy nam pobyt w domach/dobę od piątku od 12 do niedzieli do 18 (wyjazd) jako dwie doby.
Mam już namiary na te noclegi oddalone 8 km od łowiska.
Hotelik 4 pokoje po 2 osoby z łazienkami, wspólną kuchnią i salonem, cena 100 zł/pokój/dobę.
Leśniczówka, pokój gościnny 2 osobowy z łazienką bez kuchni, cena 100 zł/pokój/dobę.
Grzegorz jak możesz przerzuć te dane do wątku o organizacji Zlotu tak żeby były w jednym miejscu. Ja pisałem tutaj bo były tutaj pytania.
W tym drugim wątku jest większy porządek.
Na Batorówce sezon już rozpoczęty, karpie się ruszyły, przy mnie wyciągnęli takiego 4,4 kg.