Wróciłem z nocnej zasiadki. Wynik zadowalający. Dwa brania, jedna spinka, jeden karp na brzegu. Jako, że wpadłem na zwariowany pomysł stworzenia "Pamiętnika wędkarza z przymrużeniem oka", tam zamieszczę obszerniejszą relację. Bądźcie cierpliwi, mam nadzieję, że się opłaci
(...)Nie liczyłem ile tam jest stanowisk, ale tak max chyba do 15 ?(...)
Wg tego co liczyłem na zdjęciu satelitarnym, na S-2 są 22 stanowiska. No dziś było multum ludzi. Dochodziło do sytuacji, że osoby, które zajmowały stanowisko tuż obok kogoś, kto się zwijał do domu, rezerwowali koledze. Nie podoba mi się coś takiego i szczerze mówiąc takie zachowania powinny być piętnowane.
cthulhu czytałeś regulamin S-1? Praktycznie tylko 4, lub 5 gatunków można zabrać. Dla mnie to nie jest problem, bo nie zabieram ryb, ale może to krok w kierunku utworzenia drugiego łowiska złów-wypuść?
(...)Z tego co widzę, to w weekend nie ma szans tam się wbić. Trzeba brać wolne w tygodniu i liczyć, że nie będzie zajęte.(...)
Niezupełnie - jeśli nie masz kłopotów z porannym wstawaniem możesz jeszcze spokojnie o 6 rano mieć miejscówkę. Z moich obserwacji "wiara" zaczyna oblężenie gdzieś ok 7, 8 rano. Dziś o 6 rano praktycznie 3/4 stanowisk było wolnych.
A tak poza tematem - 3 i 4 zdjęcie mnie rozjechało.