Rozumiem, ale proszę nie kierować do mnie uwag o nerwach czy nienawiści, bo jestem bardzo tolerancyjny. Ale nic nie jest wieczne

W kierunku Pana zrobiliśmy wiele ukłonów na forum, i mam wrażenie, że jest żądanie abyśmy robili więcej, jakby to by nasz obowiązek. Ale nie jesteśmy Caritasem, WOŚP czy Czerwonym Krzyżem, ale forum wędkarskim. Proszę więc zrozumieć, że jak sie jest miłym, to inni są mili w stosunku do Pana. Jak jest się niemiłym, to się dostaję to samo. Dlatego proponuje przyjacielską postawę a nie oskarżenia. Otrzymał Pan wiele sprzętu od wędkarzy, w tym drogie wędki z tego co wiem. Więc powinien startować Pan tu z pozycji osoby wdzięcznej za pomoc, a nie mającej pretensje. I nie chcę Panu zaszkodzić, ale uprzejmie informuję, że należy traktować nas adminów, moderatorów jak i innych forumowiczów z szacunkiem. Zapewniam, że inni odpłaca tą samą monetą

Nie powinienem tego pisać publicznie, ale skoro Pan pisze, to i ja tak zrobię, aby nie myślano o nas jako o osobach nerwowych i nienawistnych. I proszę nie pisać tu więcej takich rzeczy, bo tylko Pan sobie szkodzi. Proponuję być wdzięcznym i przyjacielskim, a może się wiele wydarzyć dobrego, bo inni będą tacy dla Pana.
Pozdrawiam