Autor Wątek: Pomoc dla wędkarza Sławka 'sygula' - zbiórka na portalu siepomaga  (Przeczytany 4457 razy)

Offline boruta

• Ekspert
  • Reputacja: 182
  • Ulubione metody: method feeder
Użytkownik ssygula prosił mnie o założenie wątku z linkiem do jego profilu na portalu siepomaga.
Sławek po zapaleniu mózgu ma problemy z pisaniem i zakładaniem wątków i dla tego prosił mnie o pomoc.
Ssygula jest po przeszczepie wątroby i po zapaleniu mózgu i rdzenia kręgowego, kto może i chce niech wspomoże jego zbiórkę.

Kupę kasy wydajemy na wędki, kołowrotki, czy zanęty to może warto wspomóc człowieka w potrzebie jakąś drobną kwotą. Może ktoś z nas kiedyś będzie potrzebował.
https://www.siepomaga.pl/slawek-sygula
Paweł

Offline Cobi92

• Ekspert
  • Reputacja: 173
Włożyłem w internetowym sklepie trochę mniej pierdół od koszyka i przekazałem na Sławka :)
Lepiej 3 razy złowić i wypuścić niż raz zjeść ;)

Offline Łuki

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • SiG
Sławek ma swój wątek i tam również jest informacja.

https://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=17461.0
...to królestwo...

Pozdrawiam.

Offline boruta

• Ekspert
  • Reputacja: 182
Ja ze swojej strony też wpłatę zrobiłem.
Jest jego wątek ale tu chodzi tylko o pomoc na siepomaga. 
Paweł

Offline Łuki

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • SiG
Mam słaby wzrok nie za bardzo potrafię robić przypony zwykle z plecionki jak żona była to robiła z chęcią coś przygarnę  Mam ogromną Prośbę daliście może radę gdzieś udostępnić ten post https://www.siepomaga.pl/slawek-sygula Będę Bardzo Wdzięczny

;)
...to królestwo...

Pozdrawiam.

Offline Alek

• Ekspert
  • Reputacja: 239
  • Ulubione metody: feeder i spinning
Sławek trzymaj się, nigdy się nie poddawaj.
Kilka woblerów mniej w pudełku, a komuś można troszeczkę pomóc.
Przelew zrobiłem.
Adam

Offline yankes

• Ekspert
  • Reputacja: 24
  • I am the king, I can catch everything
    • Galeria
Serce sie kraja, poszła cegielka.
Zdrowia życzę. :sun: :sun: :narybki: :narybki: :beer:.

Robert

Karp 9.8kg, Sandacz 4.1kg,Leszcz 1.5kg,Amur 4.8kg

Offline ssygula

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 15
Bardzo Dziękuję Panowie :) Zaraz pewnie znów dostanę opiernicz że mówię Panowie w końcu jesteśmy Kolegami Lubiącymi Wspólne Hobby czyli wędkarstwo ;D :) Panie Lucianie po co te nerwy albo wklejanie wiem że Prosiłem Za co Bardzo Dziękuję Może uda mi Zorganizować Zawody Charytatywne do tej Zbiórki łowisko już załatwiłem że właściciel Udostępni łowisko na czas Zawodów ;D ;D Bardzo Miło z Jego Strony tak samo Udało mi się już załatwić prawe 3 Sponsorów tylko jest jeden problem ja jako osoba prywatna ponoć takich zawodów nie zrobić ponoć tylko Fundacja albo osoba która ma własną dzielność. Postaram się jakoś załatwić TV także Radio i Youtuberów :) Może się Uda To Wszystko Dzięki Wam to Wy mi dajecie Siłę i kilka osób też wędkarzy na FB że nadal Walczę o Swój Stan Zdrowia i jakoś Działam :) Może ktoś z Was organizował takie zawody?? Może Pan Lucin muszę ponoć napisać na czy te zawody maja polegać i tak zwany kosztorys czyli skład. Byłby Ktoś Chętny mi w Tym Pomóż? Jak tak to Proszę pisać na Priw do Mnie. Dziękuję Bardzo widać że tym Świecie są jeszcze osoby które potrafią pomagać a nie tylko ciągła nienawiść :( Sam jak byłem pełni sprawny mimo choroby grałem w piłkę w klubie i byłem strażakiem ochotnikiem.

Dziękuje z Uszanowaniem Sławomir Syguła :)   

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
Panie ssygula, a czegoż Panie chcesz ode mnie? Jakież nerwy, jaka nienawiść? :o
Lucjan

Offline ssygula

Nic nie chcę tylko wie Pan dziwi mnie tej wklejone przez Pana treści. Mianowici Bardzo Dziękuję że Wreszcie można Normalnie pisać a nie tak co teraz wyprawia Polski Rząd i nie tylko

Offline ssygula

Chciałem podkreślić że niestety coraz więcej jest nienawiści i przemocy sam tego doświadczyłem pod koniec września zostałem napadnięty przez naćpanego, pijanego nożownika i się aż Policie dziwi że miałem tyle Siły i zarazem Spokoju by gości się przeciwstawić :)

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Wędkarstwo rządzi!
Rozumiem, ale proszę nie kierować do mnie uwag o nerwach czy nienawiści, bo jestem bardzo tolerancyjny. Ale nic nie jest wieczne 8) W kierunku Pana zrobiliśmy wiele ukłonów na forum, i mam wrażenie, że jest żądanie abyśmy robili więcej, jakby to by nasz obowiązek. Ale nie jesteśmy Caritasem, WOŚP czy Czerwonym Krzyżem, ale forum wędkarskim. Proszę więc zrozumieć, że jak sie jest miłym, to inni są mili w stosunku do Pana. Jak jest się niemiłym, to się dostaję to samo. Dlatego proponuje przyjacielską postawę a nie oskarżenia. Otrzymał Pan wiele sprzętu od wędkarzy, w tym drogie wędki z tego co wiem. Więc powinien startować Pan tu z pozycji osoby wdzięcznej za pomoc, a nie mającej pretensje. I nie chcę Panu zaszkodzić, ale uprzejmie informuję, że należy traktować nas adminów, moderatorów jak i innych forumowiczów z szacunkiem. Zapewniam, że inni odpłaca tą samą monetą :)

Nie powinienem tego pisać publicznie, ale skoro Pan pisze, to i ja tak zrobię, aby nie myślano o nas jako o osobach nerwowych i nienawistnych. I proszę nie pisać tu więcej takich rzeczy, bo tylko Pan sobie szkodzi. Proponuję być wdzięcznym i przyjacielskim, a może się wiele wydarzyć dobrego, bo inni będą tacy dla Pana.

Pozdrawiam :)
Lucjan

Offline Darek_Darek1968

• Ekspert
  • Reputacja: 60
Sławkowi chyba coś się pomyliło bo ja tam nie zauważyłem żadnych nerwów, tym bardziej ze strony Luka.
Łuki wkleił info z całym wątkiem i na 100% nie zrobił tego złośliwie.
Sławek... więcej luzu! Wszakże jesteś wśród przyjaciół, o czym się zapewne nie raz przekonałeś.

Offline ssygula

Jeżeli Pana Luciana Obraziłem to Bardzo Przepraszam i Bardzo Dziękuję za Sprzęt który dostałem bo go używam i jestem bardzo zadowolony :) Panie Lucianie ja na tej tej grupie nie dostałem żadnego ochrzanu czy też opiernicz. Pan tylko raz wysłał mi Upomnienie. Ale ja napisałem że na innych grupach dostaję wiadomość nawet prywatne że po co ja jeszcze żyję, także Proszę mnie zrozumieć nikomu tu nie ubliżam ale piszę ogólnie jak to mówią są ludzie i ludziska. Skoro dostałem Drugie Życie to jednak Wszechmogący Bóg mam według mnie jakieś plany jakiś Cel :) Dziękuję Wszystkim Ponownie za Wszystko i jak pisałem wcześniej jakby nie Wędkarstwo i mili Ludzie to ja bym się naprawdę załamał. Wszystko Dzięki Wam że Nadal Walczę   

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Wędkarstwo rządzi!
Lucjan