Autor Wątek: Pokrowiec Mikado method feeder opinia  (Przeczytany 838 razy)

Offline kolunio21

• Ekspert
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: method feeder
Pokrowiec Mikado method feeder opinia
« dnia: 18.02.2021, 08:40 »
Witajcie .
Potrzebuje info, może ktoś z was posiada pokrowiec jak na foto ?
Obecny mam za krótki, a potrzebuje min. 160cm usztywniany dwukomorowy.  Potrzebuje schować tam dwa kije z młynkami  5000 plus sztyca podbieraka i podpórki. Budżet jak dysponuje to +/- 150
Z góry dzięki
 https://naforum.zapodaj.net/8b70cd109d86.jpg.html

Offline tomahawk

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 48
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Pokrowiec Mikado method feeder opinia
« Odpowiedź #1 dnia: 18.02.2021, 09:20 »
Mam bardzo podobny Mikado, może poprzednią wersję. Co do usztywnienia nie mam zastrzeżeń w tym budżecie, ale jest dosyć wąski i Twój zestaw się raczej nie zmiesci, ja z trudem wkładam 2 feedery z kręciołami 4000. 2 komory u mnie są de facto oddzielone cienkim materiałem.
Mój jest używany sporadycznie z zapasowym zestawem jak łowię u tesciów, więc mi wystarczy, ale jako podstawowy sprzęt to raczej bym poszukał czegos innego. Trochę droższe Lorpio,ale zdecydowanie bardziej pojemne. Można też spróbować upolować używkę, bywają na giełdzie....
Pozdrawiam,

Tomek

Offline kolunio21

• Ekspert
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Pokrowiec Mikado method feeder opinia
« Odpowiedź #2 dnia: 18.02.2021, 09:38 »
Mam bardzo podobny Mikado, może poprzednią wersję. Co do usztywnienia nie mam zastrzeżeń w tym budżecie, ale jest dosyć wąski i Twój zestaw się raczej nie zmiesci, ja z trudem wkładam 2 feedery z kręciołami 4000. 2 komory u mnie są de facto oddzielone cienkim materiałem.
Mój jest używany sporadycznie z zapasowym zestawem jak łowię u tesciów, więc mi wystarczy, ale jako podstawowy sprzęt to raczej bym poszukał czegos innego. Trochę droższe Lorpio,ale zdecydowanie bardziej pojemne. Można też spróbować upolować używkę, bywają na giełdzie....

Dzięki za info 👍
Też się właśnie nad tym zastanawiam i słyszałem że ta poprzednia wersja jest dość wąska , ciekawi mnie jak ta się ma 🤔 Gdzieś mi się obiło o uszy że ponoć w tej nowszej jest więcej miejsca 🤔