Autor Wątek: Czy ja mogę się dowiedzieć, w czyim interesie działa LUK?  (Przeczytany 11099 razy)

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 4
Odp: Czy ja mogę się dowiedzieć, w czyim interesie działa LUK?
« Odpowiedź #45 dnia: 14.03.2021, 01:16 »
To nie trzeba kasować, tylko nagłaśniać dalej. To są nieudolne próby , odwracanie kota ogonem. To nie jest pzw złe tylko Luk który ma ukryty interes :D.
Ukrytym celem naszego forum jest przejęcie władzy nad całym światem, nie tylko nad PZW.
Mam to absolutnie gdzieś...
Chcę wyrazić swoje zdanie o metodach połowu.
Boicie się czegoś forumowicze ?
Dyskryminujecie mnie z tego powodu ?
O co Wam chodzi ?
Mam prawo do wypowiedzi czy nie ?
Proponuję abyście nie dyskryminowali osób LGBT+Q, kobiet , i takich jak ja.
Chcących mieć prawo do wypowiedzi.
To jest trudne dla Was ?

Dla mnie LGBT powinno być prawnie zakazane,jak i takie podrzeganie,jakie uprawiasz i nikt Cię nie prosił byś walczył o cokolwiek.

Od dawna już piszę o dużo większej dyscyplinie na forum. Taki cyrk powinien być od razu skasowany. Nie miejscie mi za złe moderatorzy,ale tak jak sami napisaliście,to forum jest prywatne i posiada swoją etykietę. Myśle ,że czas najwyższy zaostrzyć rygor,bo ostatnimi czasy,kultura podupada ,jak i merytoryka.
Dziękuję.
Szanuję Cię za Twoją wypowiedź.
Bo masz do niej prawo.
Dlaczego odbierasz mi prawo do mojej wypowiedzi?

Offline Michał N.

• Ekspert
  • Reputacja: 725
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #46 dnia: 14.03.2021, 01:24 »
Prawo do wypowiedzi na jaki temat ?
Oskarżania kogoś o nieuczciwe działania ,na rzecz nie wiadomo jakiej organizacji ?

Jestem wędkarzem,interesują mnie tematy wędkarskie. Tematy na forum coraz częściej są oddalone od wędkarstwa,a skupiają się na takich banialukach jak ten.

Nie interesuje mnie Twoje poczucie poszkodowania. Za to irytuje mnie oskarżanie kogoś ,kto się zasłużył w ewoluowaniu polskiej myśli wędkarskiej.

Za duża swoboda wypowiedzi tu panuje. Gdybym był administratorem,wiele tematów by zniknęło.

Forum traktuje o wędkarstwie.

Jeżeli komuś nie podobają się zasady i sama postać społeczności,żegnamy ozięble.

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 14.03.2021, 01:31 »
Podaj mi jakikolwiek zapis regulaminu jaki złamałem za pierwszym razem . Jesteś uzurpatorem, ponieważ nie złamałem żadnego punktu Regulaminu.
To jest zalążek faszyzmu, kiedy taki jak ja nie może się wypowiadać na tym forum.
Co bedzie dalej ?
LGBT ? Wyznanie ?

Piszesz kawałek powyżej, że jesteś wędkarzem, jednym z nas. Mimo to, w swojej pierwszej wiadomości z pierwszego konta, zarzuciłeś jednej z grup wędkarzy, generalizując ich przy tym, że oni akurat nie uprawiają sportu - jakim jest wędkarstwom, a ich wyniki są bezwartościowe. Myślę, że to nie wymaga dalszego komentarza.

Nazywanie mnie uzurpatorem, czy insynuowanie że moje działanie to zalążek faszyzmu to bardzo konkretne oskarżenia. Mam nadzieję, że rozumiesz co te słowa znaczą.

Przypomnę jeszcze raz. To jest forum prywatne, z pewnymi określonymi zasadami. I przynależność do niego nie jest w żadnym wypadku konstytucyjnym prawem, a wyrazem dobrej woli właściciela i wydawcy Forum.
(wł. fascismo, od łac. fasces ) faszyzm to nic innego jak związek lepszych ludzi.
Do których taki ktoś jak ja, mający inne poglądy nie jest w stanie wejść.
Faszyści uważali się za LEPSZYCH od innych.
Pewnie ja, nie miałbym szans aby polemizować z nimi.
Może tu , na tym forum będę mógł podyskutować.

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 14.03.2021, 01:34 »
Prawo do wypowiedzi na jaki temat ?
Oskarżania kogoś o nieuczciwe działania ,na rzecz nie wiadomo jakiej organizacji ?

Jestem wędkarzem,interesują mnie tematy wędkarskie. Tematy na forum coraz częściej są oddalone od wędkarstwa,a skupiają się na takich banialukach jak ten.

Nie interesuje mnie Twoje poczucie poszkodowania. Za to irytuje mnie oskarżanie kogoś ,kto się zasłużył w ewoluowaniu polskiej myśli wędkarskiej.

Za duża swoboda wypowiedzi tu panuje. Gdybym był administratorem,wiele tematów by zniknęło.

Forum traktuje o wędkarstwie.

Jeżeli komuś nie podobają się zasady i sama postać społeczności,żegnamy ozięble.

Zapytaj Administracji tego forum, o czym pisałem zanim mnie zbanowali.
PORUSZYŁEM BARDZO WAŻNY TEMAT.
Jaki ? - zapytaj. Bo inaczej jesteś zmanipulowany...

Offline Michał N.

• Ekspert
  • Reputacja: 725
« Odpowiedź #49 dnia: 14.03.2021, 01:42 »
A co mnie obchodzi Twój temat ?

Forum jest kompendium wiedzy,do której i ja się przyczyniam,opisując swoje doświadczenia. To znaczy,że manipuluję innymi ?

Ideą tego miejsca jest wiedza wędkarska: jej rozpowszechnianie i pogłębianie. Czyjeś zdanie na temat efektywności lub wyższości technik połowu ,w ogóle nie powinno być brane pod uwagę . Dla czego ? Bo opinia podoba/nie podoba jest nie ważna. Ważna jest wiedza o samej technice.

Tu nawet nie powinno padać jakiekolwiek opiniotwórcze zdanie,tylko rzetelne doświadczenie na temat techniki,sprzętu,metodyki działania i samej taktyki. A także opis zachowań i reakcji ryb.

Na tym forum powinno być skupione.

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 14.03.2021, 01:44 »
No i super, wypowiedziałeś się.Ja nie mogłem. Stąd ta cała afera.

Offline Modus

• Ekspert
  • Reputacja: 1274
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #51 dnia: 14.03.2021, 02:05 »
To jest trudne dla Was ?

Poradzimy sobie - mamy duże doświadczenie w obsłudze trolli, pieniaczy, histeryków, paranoików, osób ze słabą znajomością języka ojczystego, zdeklarowanych mięsiarzy, zamaskowanych handlarzy, rybaków śródlądowych, funkcjonariuszy związkowych, a także płaskoziemców, antyszczepionkowców oraz wyczynowców, którzy wierzą, że wagglery zaczynają się od 6 - 8 g, zaś bez gliny lub ziemi klasykiem nie połowisz :)

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 14.03.2021, 02:20 »
No i super. Chociaż chciałem być jednym z Was/Nas.
Poradzicie - czyli bez żadnych głosów innych niż Wasze. Super.
Czysty KOMUNIZM w wydaniu Waszym ... wędkarskim.
Po co więc być Waszym członkiem ?
Mógłbyś mi wyjaśnić ?

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 14.03.2021, 02:37 »
To jest trudne dla Was ?

Poradzimy sobie - mamy duże doświadczenie w obsłudze trolli, pieniaczy, histeryków, paranoików, osób ze słabą znajomością języka ojczystego, zdeklarowanych mięsiarzy, zamaskowanych handlarzy, rybaków śródlądowych, funkcjonariuszy związkowych, a także płaskoziemców, antyszczepionkowców oraz wyczynowców, którzy wierzą, że wagglery zaczynają się od 6 - 8 g, zaś bez gliny lub ziemi klasykiem nie połowisz :)
Przecież mnie nie znasz.
Jak to O Tobie świadczy ?

Offline Shreku82

• Ekspert
  • Reputacja: 719
« Odpowiedź #54 dnia: 14.03.2021, 05:35 »
Weź się Wojtek ogarnij, bo na razie tylko siejesz ferment i rzucasz oskarżeniami bez żadnych konretów
Chcesz żeby ludzie Cię zrozumieli to pisz o co Ci chodzi. Wyskakiwanie na dzień dobry z oskarżeniami jest co najmniej słabe i nie zachęca specjalnie do dyskusji.
Administracja i moderatorzy dbają o porządek i skoro uznali że naruszyłeś regulamin i za to dostałeś bana to wybacz ale mieli do tego prawo. Ja tu mie widzę łamania konstytucji

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka

Patryk

Życie jest zbyt krótkie, by nie jeździć na ryby 😀

Offline Cost

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 27
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #55 dnia: 14.03.2021, 06:03 »
O co tu chodzi? Wchodzi gość na forum, sypie oskarżeniami bez żadnych argumentów, żadnej merytorycznej wypowiedzi. To tak jak by przyszedł ktoś do mnie do domu i od progu wszystko krytykował. Delikatnie bym go wyprosił a jak by nie zrozumiał to za fraki i za drzwi bym wyrzucił.
Jestem nowy na forum, chociaż czytam od dawna. Niektóre poglądy czy wypowiedzi też mi się mniej podobają ale to nie powód żeby się wzajemnie obrażać.

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #56 dnia: 14.03.2021, 07:45 »
Wojtek pisz konkretnie o co chodzi i co się stało ,regulamin dotyczy wszystkich użytkowników ,są zasady których się trzymamy dlaczego dostałeś bana ,jaki był powód

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #57 dnia: 14.03.2021, 07:48 »
No i super. Chociaż chciałem być jednym z Was/Nas.
Poradzicie - czyli bez żadnych głosów innych niż Wasze. Super.
Czysty KOMUNIZM w wydaniu Waszym ... wędkarskim.
Po co więc być Waszym członkiem ?
Mógłbyś mi wyjaśnić ?

Już ci wyjaśniam. Nie jesteś kulturalny i jątrzysz. Jak masz problem napisz do moderatora, natomiast zamiast tego rozpoczynasz wątek jaki chyba każdego wprawił w osłupienie. Moderator wykonał swoją pracę dobrze, i tak powinien zadziałać. To twoje wpisy i sposób przekazu są problemem, ale próbujesz wskazać na kogoś innego jako winnego. Nie zbadałeś tematu a wyjeżdżasz z ciężkimi oskarżeniami. Ja stoję za moderatorami w 100%.

Dlatego ten wątek jeszcze powisi, a potem zniknie. Bo dbamy tu o dobry klimat, ty go burzysz. I jeśli nie zmienisz tonu, to dalej będziesz miał bana lub ostrzeżenie. To proste.
Lucjan

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 218
« Odpowiedź #58 dnia: 14.03.2021, 08:51 »
Noname tak patrząc obiektywnie, z punktu widzenia innego wędkarza siedzącego w tej chwili za kompem to wpadasz z przytupem, rzucasz oskarżeniami, a nie wiadomo do końca o co Ci chodzi ? :) :facepalm:

Pewnie czujesz się zirytowany za to, że zostałeś zbanowany za swój pierwszy wpis, ale z tego co pamiętam to też był on raczej atakujący, a nie zaproszeniem do dyskusji ;). Być może jakbyś w trochę inny sposób wyraził swoją krytykę to byś został inaczej odebrany. To samo oczywiście też się tyczy tego wątku. ;)

Offline Noname

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 14.03.2021, 10:34 »
Wojtek pisz konkretnie o co chodzi i co się stało ,regulamin dotyczy wszystkich użytkowników ,są zasady których się trzymamy dlaczego dostałeś bana ,jaki był powód
Już żal mi przeszedł. Dostałem bana za wpis, że nie rozumiem o co chodzi w zasiadkach na karpie. "O co chodzi z tym łowieniem karpi"
Napisałem, że używanie wskaźników brań (coraz lepszych) samozacinających się haczyków, a w najbliższej przyszłości nanobotów nie jest w mojej ocenie wędkarstwem.
Tyle w skrócie.
I dostałem bana.
Nikogo nie obraziłem. Pozwoliłem sobie mieć inne zdanie niż Kolega (moderator), który mnie wywalił.
Za co ? ?