Autor Wątek: Kupno namiotu z podłogą na zamek / „kapsułą”  (Przeczytany 7145 razy)

Offline tchibo

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Witam,
Szukam namiotu karpiowego, przy czym zależy mi na podłodze zapinanej na zamek, bądź jakimś innym rozwiązaniu ale żeby było równie szczelne. Widziałem ze namioty FOX R series maja opcje dokupienia „kapsuły” co chyba spełniłoby funkcje  szczelności, ale pytanie czy ta opcja nie zmusi do otwierania przy „wybieganiu” w nocy dwóch zamków zanim otworze moskitierę i dopiero drzwi główne ?

Znalazłem tez namiot Delphi Clima Control który spełnia moje warunki ale nie widziałem o nim żadnej opinii, dostępność tez jest mocno ograniczona - nigdzie w internecie nie znalazłem do niego podłogi, a jest sprzedawany bez.

Szukam czegoś w rodzaju dużej jedynki/małej dwójki. Budżet do 2000 zł

Offline Majcher

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 16
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
Odp: Kupno namiotu z podłogą na zamek / „kapsułą”
« Odpowiedź #1 dnia: 29.03.2021, 05:18 »
Prologic ma kilka namiotów z podłogą na zamek. Zobacz sobie ofertę

Offline tchibo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 29.03.2021, 08:56 »

Dzięki za podpowiedź, ale z tego co przeszukałem to podłogę na zamek mają Commandery które są bardzo duże, szukam czegoś mniejszego. Patrząc po konstrukcji bez narzuty nie ma możliwości raczej otworzyć drzwi namiotu podczas deszczu, a znowu z narzutą wychodzi już potężny namiot na 3os.

Widziałem Prologic Inspire 1MAN który idealnie pasuje do wszystkich moich wymagań, ale niestety pewnie premiera dopiero na kolejny rok.

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 29.03.2021, 09:14 »
Przy twoich wymaganiach - jak dla mnie to T1 tytan - ale do ceny musiałbyś dołożyć raz tyle kasy  by się skompletowało całość.
Maciek

Offline tchibo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 29.03.2021, 11:15 »
Przy twoich wymaganiach - jak dla mnie to T1 tytan - ale do ceny musiałbyś dołożyć raz tyle kasy  by się skompletowało całość.

Dzieki za sugestie, tylko czy Titan T1 ma podlogę na zamek/kapsułę ?

EDIT : niestety cena poza zakresem możliwości, a jeszcze do tego podłogę trzeba brać oddzielnie do Titana.

Offline Majcher

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 16
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #5 dnia: 29.03.2021, 12:45 »

Dzięki za podpowiedź, ale z tego co przeszukałem to podłogę na zamek mają Commandery które są bardzo duże, szukam czegoś mniejszego. Patrząc po konstrukcji bez narzuty nie ma możliwości raczej otworzyć drzwi namiotu podczas deszczu, a znowu z narzutą wychodzi już potężny namiot na 3os.

Widziałem Prologic Inspire 1MAN który idealnie pasuje do wszystkich moich wymagań, ale niestety pewnie premiera dopiero na kolejny rok.
Sprawdz allegro bo jak się nie mylę to ten namiot prologic inspire normalnie można kupić już.

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 415
« Odpowiedź #6 dnia: 29.03.2021, 12:45 »
Fox retreat.

Offline SergTT01

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #7 dnia: 29.03.2021, 12:55 »
Nash Blockhouse polecam

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
« Odpowiedź #8 dnia: 29.03.2021, 17:17 »
Fox retreat.

Kosmos , kasa tez też kosmos.
Nawet nie wiedziałem że Piotr taki fajny filmik nagrał.
Maciek

Offline tchibo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 29.03.2021, 17:54 »

Sprawdz allegro bo jak się nie mylę to ten namiot prologic inspire normalnie można kupić już.

Dzięki niedawno kupiłem, z tego co sprawdzałem sklepy została na teraz 1szt, reszta daje możliwość zakupu dopiero po 24.09 tego roku.

Dzięki za podpowiedzi