Szukam... połowy fotela feederowego

Chodzi o siedzisko z oparciem bez nóg i całej reszty - potrzebuję tylko to na czym się siedzi. Może być stelaż z poszyciem, lub nawet samo poszycie - ramę z regulacją kąta sobie do niego spokojnie dorobię.
Może ktoś z was ma jakiś stary połamany czy niechciany fotel ze sprawnym siedziskiem. Może to być Cuzo, jakis inny elektrostatyk czy co tylko macie na zbyciu

Szukałem na allegro i OLX ale nikt nie oferuje akurat tych rzeczy, nie ma też nic ciekawego jeśli chodzi o całe popsute / zaniedbane fotele, a rozwalić sprawny fotel trochę szkoda

Pewnie zastanawiacie się po co mi to? Jakiś czas temu zrobiłem sobie prototyp siedziska feederowego na nogach d25. Ogólnie działa i da się łowić, ale to jeszcze nie to czego chcę. Obecnie siedzę i się nudzę na kwarantannie, zaprojektowałem więc nowszą wersję która będzie spełniać wszystkie moje wymagania. Oczywiście mógłbym kupić Cuzo czy inny fotel, nawet wyszłoby taniej , albo kosz (ale to nieporęczne, ciężkie i zajmuje dużo miejsca w samochodzie) ale mam marzenie by nad wodę docierać mając na ramieniu futerał z wędkami, w jednej ręce torbę z koszem podbieraka i matę, a w drugiej kompletne stanowisko z półką boczną, boxem z pierdołami itd. Ogólnie wszystko co potrzebne do łowienia ma się dać przetransportować bez użycia wózka i "na raz" bez chodzenia co chwilę do auta

Zrobiłem już główną ramę, przetestowałem nośność wersji z siedziskiem, ale uznałem, że na dłuższe zasiadki wygodniej jednak będzie siedzieć na fotelu z oparciem

Poniżej model tego co chcę zrobić w wersji z siedziskiem i z fotelem, a także jak to się będzie składać do transportu. Wyliczyłem już sobie wagę wersji z koszem (poniżej 10kg), koszty, mam też większość części - brak tylko fotela