Autor Wątek: Szczytówka 2,0 oz do wędki Flagman Mascot 3,6 m  (Przeczytany 878 razy)

Offline yogi333

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 5
  • Ulubione metody: method feeder
Witam wie ktoś może gdzie dostanę szczytówkę do wędki flagman mascot 3,6 m 2,0 oz . Może ktoś kupował jakieś zamienniki i wie co oprócz oryginału pasuje ? Średnica to 2,2 mm

Offline pit1984

• Ekspert
  • Reputacja: 84
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Szczytówka 2,0 oz do wędki Flagman Mascot 3,6 m
« Odpowiedź #1 dnia: 06.06.2021, 18:52 »
2.2 mm mają flagman cast master picker 2.7 m również flagman s canal ma takie. Ewentualnie picery garbolino miały takie szczytówki.

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

FEEDER KLUB MAZOWSZE

Offline paparoach

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 62
« Odpowiedź #2 dnia: 06.06.2021, 19:14 »
Pisz do chłopaków ze sklepu Drapieżnik , dobiorą ci zamiennik .
Ostatnio połamałem w pickerze Flagmana, dobrali mi zamienniki Jaxona po 14 zł sztuka , które moim zdaniem są lepsze od tych które dostałem oryginalnie .

Offline Badzar

• Reputacja: 55
  • Ulubione metody: feeder
Pozdrawiam
Michał

Offline yogi333

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 5
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 06.06.2021, 19:44 »
Pisz do chłopaków ze sklepu Drapieżnik , dobiorą ci zamiennik .
Ostatnio połamałem w pickerze Flagmana, dobrali mi zamienniki Jaxona po 14 zł sztuka , które moim zdaniem są lepsze od tych które dostałem oryginalnie .
A orientujesz się może jak z ugięciem przy tych szczytówkach bo tam podane jest tylko miękka średnia i twarda .

Offline paparoach

• Reputacja: 62
« Odpowiedź #5 dnia: 07.06.2021, 06:32 »
"A orientujesz się może jak z ugięciem przy tych szczytówkach bo tam podane jest tylko miękka średnia i twarda ."
Mascott o którym piszesz to wędka innej klasy niż mój S-Power Picker . Mój picker do którego dobierałem szczytówki to kij budżetowy i miał oryginalnie słabe szczytówki i do tego tylko 2 (1i 2 oz) .
Oczywiście kupowanie do Mascotta szczytowek Jaxona nie jest dobrym pomysłem . Zmierz sobie średnicę i napisz do nich z prośbą o dopasowanie zamiennika , ewentualnie sam po średnicy znajdź sobie coś ( w zależności od budżetu jaki masz ) i poproś o sprawdzenie z w.w. Mascottem .
Te szczytówki po 14 zł nie są złe , nie wiem jednak jakiej klasy szczytówki ma Mascott . U mnie się sprawdzają , ponadto występują w wielu grubościach . Opis "super miękka ," u Jaxona to tak jakby coś około 0,5 -0,75 oz po mojemu , miękka to ok 1 oz , średnia coś koło 1,5 oz