Autor Wątek: Shopee.pl platforma typu AliExpress  (Przeczytany 125899 razy)

Offline alex1897

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 12
Odp: Shopee.pl platforma typu AliExpress
« Odpowiedź #105 dnia: 15.03.2022, 12:51 »
Biorąc pod uwagę że w MMM jest koszyk prestona sama cena zanęty wychodzi bardzo tanio bo po odliczeniu wartości koszyka to jakies 30zl za 2 kg

Offline azga

• Ekspert
  • Reputacja: 266
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #106 dnia: 15.03.2022, 12:54 »
Biorąc pod uwagę że w MMM jest koszyk prestona sama cena zanęty wychodzi bardzo tanio bo po odliczeniu wartości koszyka to jakies 30zl za 2 kg

No jak masz szansę podziałać z kuponami jeszcze to w ogóle petarda, 41,5 - 15 (bo tak wychodzi +/- koszyk prestona) to masz jakieś 26,5 złotego rozbijając na drobne :) więc nawet poniżej :thumbup: ;D
Plum

Offline Pyza

• Ekspert
  • Reputacja: 543
  • Wody PZW - po prostu Pyza na swojskich wodach ;)
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #107 dnia: 15.03.2022, 13:46 »
Witam, więc pierwsze moje zamówienie w tym sklepie. Nawet nie spodziewałem się, że tak szybko i sprawnie będzie to wyglądało. Wczoraj zamówione a dzisiaj już w domu. Wykorzystałem kupony, tak jak kolega azga pisał wcześniej, jestem pod wrażeniem.

Tak jak na zdjęciu poniżej, byłem w szoku. Bo na pierwszy rzut oka, paczka od drapieżnika, obklejona ich taśmą, a od nich nic nie zamawiałem - po otwarciu zdziwienie,  bo to właśnie paczka z Shopee.

A w paczce były zanęty MMM, dwie paczki po 2 kg. Z kuponami i z okazją dla pierwszego zakupu, idealna cena za tą mieszankę. Na dodatek w paczce kupon 6%, ważny do końca roku na kolejne zakupy :)

Więc dziękuję kolegom, koledze azga za przedstawienie tego wszystkiego.
Pozdrawiam
Koło PZW Iskra Kielce

Zapraszam na moje konto na YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC-WNdomDqMgACLhluPj8F6w

Sylwek

Offline Cobi92

• Ekspert
  • Reputacja: 173
« Odpowiedź #108 dnia: 15.03.2022, 18:55 »
Do mnie też dotarły dziś 2 paki z tego samego sklepu z MMM po 41zł za opakowanie więc polecam. Jeszcze raz dzięki AZGA że Ci się chce dzielić z nami takimi promocjami ;)

PS. Pewien sprzedawca nie wysłał mi mojego zamówienia (nie było to nic z polecenia kolegi Azga, zamówiłem coś niewędkarskiego) ,a ja po 3 dniach uznałem że w sumie i tego nie chcę. Kliknąłem zwrot kasy i dostałem go na konto w 20 minut ?!?! :o :o :o
Lepiej 3 razy złowić i wypuścić niż raz zjeść ;)

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 415
« Odpowiedź #109 dnia: 15.03.2022, 19:13 »
Można gdzieś sprawdzić który sprzedawca oferuje dodatkowo jakieś kupony?

Offline azga

• Ekspert
« Odpowiedź #110 dnia: 15.03.2022, 19:29 »
Można gdzieś sprawdzić który sprzedawca oferuje dodatkowo jakieś kupony?

Niestety nie, wpadają same nie wiadomo kiedy i trzeba ręcznie oglądać sklepy, żeby to wyłapać. Staram się to robić i poszerzac listę sklepów. Część sklepów z racji, że mam jeszcze fp i grupę związana z tym uderza do mnie bezpośrednio co staram się przekazywać.
Plum

Offline azga

• Ekspert
« Odpowiedź #111 dnia: 15.03.2022, 19:31 »
Do mnie też dotarły dziś 2 paki z tego samego sklepu z MMM po 41zł za opakowanie więc polecam. Jeszcze raz dzięki AZGA że Ci się chce dzielić z nami takimi promocjami ;)

Sam się zbroję do sezonu, więc to żaden problem :D najważniejsze, że widać efekty i każdemu się to przydaje :thumbup: taki mały wkład własny ode mnie m.in. za wyniesiona wiedzę z forum. 8)
Plum

Offline ma1234

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #112 dnia: 15.03.2022, 21:30 »

Niestety nie, wpadają same nie wiadomo kiedy i trzeba ręcznie oglądać sklepy, żeby to wyłapać. Staram się to robić i poszerzac listę sklepów. Część sklepów z racji, że mam jeszcze fp i grupę związana z tym uderza do mnie bezpośrednio co staram się przekazywać.

Podaj namiary na tę swoją grupę.

Offline azga

• Ekspert
« Odpowiedź #113 dnia: 15.03.2022, 21:48 »

Podaj namiary na tę swoją grupę.

https://www.facebook.com/groups/308968884381999/?ref=share

https://www.facebook.com/Wędkarstwo-z-Shopee-1412586165624764/

Wstawki są identyczne jak tutaj. W razie pytań po prostu szybciej tam zareaguje i będę w stanie pomóc. :)

Plum

Offline Kozi

• Ekspert
« Odpowiedź #114 dnia: 15.03.2022, 22:18 »
Te kupony 10/30 lub 10/40 to mają jakąś systematykę czy pojawią się kiedy chcą?

Offline azga

• Ekspert
« Odpowiedź #115 dnia: 15.03.2022, 22:25 »

Teraz od 24 lutego występują regularnie, ale jak długo to nie wiadomo. Praktycznie gdzieś od stycznia do tego 24 lutego kuponów nie było. Pojawią się kody od czasu do czasu. Nie ma co do tego również zasady. Na pewno na zapowiadane akcje promocyjne można się jakiejś regularności spodziewać od Shopee.
Plum

Offline Kozi

• Ekspert
« Odpowiedź #116 dnia: 15.03.2022, 22:27 »

Teraz od 24 lutego występują regularnie, ale jak długo to nie wiadomo. Praktycznie gdzieś od stycznia do tego 24 lutego kuponów nie było. Pojawią się kody od czasu do czasu. Nie ma co do tego również zasady. Na pewno na zapowiadane akcje promocyjne można się jakiejś regularności spodziewać od Shopee.
Ok dzięki 🙂.

Offline Miwol

• Ekspert
  • Reputacja: 136
« Odpowiedź #117 dnia: 15.03.2022, 22:29 »
Jednak nie wszystkie kupony działają (edit: na artykuły wędkarskie). Ja regularnie nie mogę wykorzystać 10/40, ponieważ przedmioty są z innej kategorii niż kupony - np. kupony akcji Wiosenna Moda i MMM nie idą w parze.
Pozdrawiam,
Michał

Złów i wypuść

Offline azga

• Ekspert
« Odpowiedź #118 dnia: 16.03.2022, 06:39 »
Jednak nie wszystkie kupony działają (edit: na artykuły wędkarskie). Ja regularnie nie mogę wykorzystać 10/40, ponieważ przedmioty są z innej kategorii niż kupony - np. kupony akcji Wiosenna Moda i MMM nie idą w parze.

To dziwne, zazwyczaj jak nie można skorzystać to w regulaminie o tym piszą. Natomiast w tym kuponie 10/40 jest napisane, że działa na wszystko ;D mała wtopa. 
Plum

Offline motov8

• Ekspert
  • Reputacja: 239
« Odpowiedź #119 dnia: 16.03.2022, 10:50 »
Jaki masz błąd? Ja nowym telefonie nawet nie mogę skorzystać z kodu na start -15 zł. Dałem zupełnie nowe dane, internet, wszystko nowe i blokade mam, jakiś błąd F01.