Cześć,Historyczne shopee już zmniejszało ten kupon 10/30 na 5/30? Czy to pierwsza taka zmiana?
W aplikacji mobilnej chcę przejść do finalizacji zamówienia i następuje jakaś weryfikacja. Pokazuje się obrazek z puzzle do przesunięcia w odpowiednie miejsce i nic nie mogę z nim zrobić. Kawałek układanki uparcie stoi w miejscu, a ja mam ochotę cisnąć smartfonem o ziemię . Co robię źle?
Cytat: fishunter1990 w 01.04.2022, 13:52W aplikacji mobilnej chcę przejść do finalizacji zamówienia i następuje jakaś weryfikacja. Pokazuje się obrazek z puzzle do przesunięcia w odpowiednie miejsce i nic nie mogę z nim zrobić. Kawałek układanki uparcie stoi w miejscu, a ja mam ochotę cisnąć smartfonem o ziemię . Co robię źle?Hej, Miałem to samo, trzeba przesunąć suwak, (jest na dole choć go nie widać zbytnio) na dole obrazka, "nie łapać obrazka kursorem".Mam nadzieję że to pomoże
Wczoraj zamówiłem zanęty na ryby, a dzisiaj żarełko dla krewetek bezpośrednio od Azjatów. Jestem ciekaw co przyjdzie. U nas cena jednego produktu to 45zł (bez wysyłki), a tam jakieś 9,47zł (już z wysyłką). Na zdjęciach opakowanie to samo co u nas, ale inny opis w przedmiocie zamówienia (nie podają nazwy firmy). W każdym razie za dwa produkty zapłaciłem niecałe 20zł, które u nas ok. 100zł kosztują. Spróbować zawsze warto
Cytat: cthulhu w 01.04.2022, 11:31Wczoraj zamówiłem zanęty na ryby, a dzisiaj żarełko dla krewetek bezpośrednio od Azjatów. Jestem ciekaw co przyjdzie. U nas cena jednego produktu to 45zł (bez wysyłki), a tam jakieś 9,47zł (już z wysyłką). Na zdjęciach opakowanie to samo co u nas, ale inny opis w przedmiocie zamówienia (nie podają nazwy firmy). W każdym razie za dwa produkty zapłaciłem niecałe 20zł, które u nas ok. 100zł kosztują. Spróbować zawsze warto Na 99% przyjdzie Ci to samo tylko ominąłeś kilka systemów marżowych
Cześć!Kupony macie dostępne: https://bit.ly/3IkJfsADla tych, którzy nie śpią po nocach Shopee będzie miało promocję tutaj https://bit.ly/3Dw3nqI2 kupony: 10/30 oraz obniżający wartość koszyka o 44% (jednak nie więcej niż o 20 złotych)Kupon będzie dostępny w poniedziałek od 0:00 do 2:00, czyli w niedzielę o 23:59 już trzeba mieć wszystko w koszyku i tylko sobie podsumować minutę później kto pierwszy ten lepszy.Miłego!!!