Też się ograniczę do Solskiego w tym sezonie podobne do Ringersów, nieco inny zapach, niestety droższe w przeliczeniu na sztuki, ale lubię nadal akceptowalnie. Kupuje je bo lubię Przemka i jego firmy, niech coś ode mnie ma za dobrą robotę Niestety mało Solbaitsa na shopee, nadal brak połowy oferty, ale mam nadzieję że będzie lepiej
Ja jeszcze lepszy. Bo zasnąłem i nic nie kupiłem - kasa w kieszeni została Chcę sobie kupić ze 2-3 opakowania waftersów Przemka. Kończą mi się kulki Starbaits i ten sezon przełowię na Solbaitsie. Taki przynajmniej jest plan.Gdyby gdzieś jakiś kupon na to był, to dajcie cynk. Na razie chyba jeden sklep na shopee tylko je prowadzi.
No i akcje promocyjne możemy uznać za zakończone Dzisiaj niestety nie ma kuponów od Shopee, które działałyby w dziale wędkarstwo.
Cześć zmiana warunków darmowej dostawy w Shopee Polska Się powoli kończą darmowe wysyłki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
https://shopee.pl/DEKODER-TUNER-TV-NAZIEMNEJ-HDMI-USB-HD-DVB-T2-WIFi-i.633227631.15138552371
Czy obecne kupony że sklepu shopee dotyczą tylko produktów z kategorii wędkarstwo?W koszyku przy zanętach mam możliwość użycia kuponu typu 12/60, ale jak chce kupić produkt z innej kategorii to ten kupon znika.
Zrobiłem 3 zamówienia, z czego tylko jedno wędkarskie, ale i tak jestem trochę złociszy do przodu. Taka drobnostka do najbliższych testów...Przy okazji - dzięki azga za podsunięcie tematu Shopee .