Pierwszy problem ze sklepem KAMELEON.
Nie wiem czy brak produktu, czy coś innego (nie wyjaśniono). Podobno wysłano mi maila za pośrednictwem BASELINKER, ja nic nie otrzymałem, poza mailem, że nadano przesyłkę i numer przesyłki... Ponieważ wisiało w statusie, że kurier w drodze po przesyłkę, odezwałem się czy jest jakiś problem. i w sumie już sam nie wiem co jest

Efekt sami anulowali zamówienie czekam na zwrot kasy niewielkiej bo niewielkiej ale pierwszy raz taka sytuacja... poniżej korespondencja:
- Witam, czy z przesyłką wystąpił jakiś problem? Wszystkie inne zakupy zrobione w piątek już są u mnie...
- Witam tak pisaliśmy maila jednak jak widać nie doszedł , błędnie przenieśliśmy zamówienie i minął czas jego wysłania wiec musiało zostać anulowane SHOPEE zwróci pieniądze bardzo przepraszamy za kłopot. cały czas rozgryzamy działanie platformy i czasami występują błędy
- a nie można tego zamówienia jakoś ponowić?
- niestety nie
- nie dostałem maila że zamówienie zostało anulowane, dostałem że poszło i ma numer przesyłki? W sumie robiłem już u Państwa zakupy i nie było wcześniej problemu

a jak przedłużę gwarancję shopee?
- shopee po upływie pewnego czasu zwróci pieniądze, wiadomość został wysłana za pośrednictwem menagera sprzedaży BASELINKER jednak wiadomość nie dotarła , mogę tylko przeprosić niestety nie możemy zrealizować tego zam.
- Brak jakiegoś produktu? Pytam, bo zastanawiam się nad dalszymi zakupami u Panstwa
- jak już pisałem mieliśmy pewien problem więc przepraszam.
Sam nie wiem co myśleć, miał ktoś z was podobny problem?