Autor Wątek: TACKA MATRIX Self SUPPORTING SIDE TRAYS XL lub L proszę o opinie  (Przeczytany 892 razy)

Offline Nuri

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 8
  • Ulubione metody: feeder
Witam Czy użytkuje ktoś może te nowe półki Matrixa w rozmiarze
XL 57 x 57 lub L 57 x 45, ponieważ zastanawiam, się jak to będzie współgrało z fotelem Matrixa Matrix Delux akcesory Chair czy będzie to stabilne, czy nie będzie krzywiło nogi i czy nie będzie przeszkadzało w siadaniu na fotel z racji na to, że posiada, uchwyt wewnątrz półki A nie klasycznie na zewnątrz proszę o podzielenie się opinią.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Offline TS89PL

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 6
IMHO sroga cena jak za zwykłą półkę bez parawanu, dodatkowych nóg czy kuwety.
Oczywiście co kto lubi ale za takie pieniądze można mieć zamykanego Traperka czy taniej Caperlana z parawanem i nogami i nie martwić się stabilizacją.

Offline Thompson

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Jeżeli wymiar nie jest problemem to polecam Półka boczną Delphin Atoma FlatWORK 50x30cm. Sztywna wykonana z tłoczonego aluminium dodatkowo wymiar jej powoduje ze jest banalna w transporcie z tym krzesłem.
Drapichrust dobrze ja opisał w tym poście dzieki czemu od razu zakupilem wyzej wymieniona tace

https://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=11411.135

Kolega powyzej slusznie podsumowal cena, brak parawanu, brak dodatkowej nogi podtrzymującej. W tym przypadku juz lepiej isc w Półka boczna Matrix 3D COLLAPSIBL SIDE TRAY GMB149.