Autor Wątek: Cuzo F3 vs Daiwa N'Zon Feeder Chair  (Przeczytany 2671 razy)

Offline mdziam78

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 20
Odp: Cuzo F3 vs Daiwa N'Zon Feeder Chair
« Odpowiedź #15 dnia: 01.06.2022, 22:23 »
Zamówiony nowy fotel N'Zon. Cuzo zostaje na działce. Wymyśliłem sobie jednak, że podnóżek mógłbym wykorzystać również w Daiwa, ale łączniki od Cuzo są stale na D25. Tutaj moje pytanie o to czy ktoś widział gdzieś kostki D36? Ewentualnie niedrogie łączniki podest-fotel na nogi D36.

Offline Cobi92

• Ekspert
  • Reputacja: 173
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 01.06.2022, 22:32 »
Zamówiony nowy fotel N'Zon. Cuzo zostaje na działce. Wymyśliłem sobie jednak, że podnóżek mógłbym wykorzystać również w Daiwa, ale łączniki od Cuzo są stale na D25. Tutaj moje pytanie o to czy ktoś widział gdzieś kostki D36? Ewentualnie niedrogie łączniki podest-fotel na nogi D36.

Niestety nigdzie nie spotkałem kostek na D36 które weszłyby w taki sam kwadratowy aluminiowy profil jak kostki D25 :/ Mam dokładnie ten sam problem z tym samym fotelem :D Osobiście kupiłem zaciski z Tubertini (całe 17zł sztuka) na Sport-fishingu (sprawdzałem, nie ma ich już na tej stronnie) i będę coś kombinować, ale poczekam aż aluminium zrobi się tańsze :)

Na OLX ktoś sprzedaje fajnego flagmana z podnóżkiem za 550zł, ale widzę że zakupiłeś już fotel więc raczej nie skorzystasz :P
Lepiej 3 razy złowić i wypuścić niż raz zjeść ;)

Offline mdziam78

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 20
« Odpowiedź #17 dnia: 02.06.2022, 08:21 »
Ale tutaj 4kostki D36 i 2 redukcje na D25 rozwiążą problem. Tylko wszędzie gdzie sprawdzam to D36 są niedostępne. Nawet Jaxon po kodzie w wynikach Google okazuje się faktycznie D25.

Offline logan

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 04.06.2022, 12:30 »
Łącznik od podnóżka do F3 będzie pasował, po wyciągnięciu adapterów ma 36mm.